Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 18:34
  • Bekerwedstrijd: J-PlayOff
  • Stadion: NaGoYa FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 8695
NaGoYa FC Omoshirori Hi
Win Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
13 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.1 gemiddelde waardering 17.4
adequate Schieten unsatisfactory
average Passen poor
average Verdedigen poor


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinola met de inworp. Sedoc is nu in balbezit. Sedoc draait met de bal, schiet en ... Hirajima maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGoYa FC - Omoshirori Hi 1:0

14e minuut.
Zioło bereikt de bal nog maar net als eerste. Zioło probeert naar een medespeler te passen. Pinola probeert naar een medespeler te passen. Sedoc is nu in balbezit. Sedoc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGoYa FC - Omoshirori Hi 2:0

19e minuut.
Hara verovert de bal door een tackle van achteren. Zioło rent richting de bal. Zioło geeft een lange en hoge pass. Sedoc rent richting de bal. Sedoc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kakimoto rent richting de bal. Hara verovert de bal door een tackle van achteren. Hara geeft een lange en hoge pass. van Gorp bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gorp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGoYa FC - Omoshirori Hi 3:0

28e minuut.
van Gorp bereikt de bal nog maar net als eerste. Fukai is nu in balbezit. van Gorp verovert de bal door een tackle van achteren. Niţu rent richting de bal. Niţu geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGoYa FC - Omoshirori Hi 4:0

32e minuut.
Daar is Zioło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zioło geeft de bal voor. van Gorp bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gorp draait met de bal, schiet en ... Sedoc geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. van Gorp rent richting de bal. van Gorp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sedoc bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gorp rent richting de bal. van Gorp passt de bal zonder na te denken. Sedoc is nu in balbezit. Sedoc schiet op doel. Paal!

42e minuut.
Tanoue bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedoc verovert de bal door een tackle van achteren. Sedoc passt de bal zonder na te denken. van Gorp rent richting de bal. van Gorp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGoYa FC - Omoshirori Hi 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NaGoYa FC 34%, Omoshirori Hi 66%.
NaGoYa FC - Omoshirori Hi 5:0

46e minuut.
Motoyama komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Yoshimoto is nu in balbezit. Sedoc onderschept slim de pass. van Gorp is nu in balbezit. van Gorp haalt uit met een fantastische trap. Hirajima werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
NaGoYa FC - Omoshirori Hi 6:0

55e minuut.
Yoshimoto geeft een hoge lob. Inworp. Zioło met de inworp. Niţu is nu in balbezit. Niţu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Yoshimoto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zioło zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niţu is nu in balbezit. Niţu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Motoyama geeft een hoge lob. Inworp. Kakimoto met een snelle inworp. Daar is Ezoe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezoe geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Motoyama is nu in balbezit. Motoyama passt de bal in één keer door. Tanoue is nu in balbezit. Tanoue geeft een lange en hoge pass. Niţu geeft een lange en hoge pass. Hirajima probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Zioło zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Fukai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fukai verovert de bal door een tackle van achteren. Sedoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedoc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Yoshimoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoshimoto geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sedoc geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NaGoYa FC 31%, Omoshirori Hi 69%.
NaGoYa FC - Omoshirori Hi 6:0