Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Global Citizens Kagayaku Sushi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Daar is Matsuo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hosogai verovert de bal door een tackle van achteren. Hosogai passt de bal zonder na te denken. Kogiku rent richting de bal. Kogiku draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Global Citizens - Kagayaku Sushi 0:1

11e minuut.
Hosogai rent richting de bal. Kogiku is nu in balbezit. Hosogai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogiku draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Global Citizens - Kagayaku Sushi 0:2

34e minuut.
Hosogai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirase tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hosogai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kawashima zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Niwa rent richting de bal. Okanmoto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Niwa raakt geblesseerd tijdens het duel. Hosogai kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kogiku is nu in balbezit. Hoshino verovert de bal door een tackle van achteren. Hoshino passt de bal in één keer door. Watanabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Watanabe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Global Citizens 69%, Kagayaku Sushi 31%.
Global Citizens - Kagayaku Sushi 0:2

50e minuut.
Suzuki rent richting de bal. Hasebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzuki begaat een overtreding. Suzuki krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Nakao verovert de bal door een tackle van achteren. Nakao speelt de bal door. Dedimar met een sublieme pass. Kogiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogiku draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Suzuki is nu in balbezit. Met opzet legt Hasebe zijn tegenspeler op de grond. Suzuki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kiko met een snel genomen vrije trap. Kawamura heeft problemen om de bal te vangen. Watanabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Watanabe draait met de bal, schiet en ... Paal!

62e minuut.
Yamada geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nakao zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hirase heeft problemen om de bal te vangen. Hirase schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kawashima met een snelle inworp. Niwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Niwa geeft een lange en hoge pass. Kogiku is nu in balbezit. Kogiku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Global Citizens - Kagayaku Sushi 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Global Citizens 58%, Kagayaku Sushi 42%.
Global Citizens - Kagayaku Sushi 0:3