Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REYNWALD FC IB Firðir
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Ingason bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingibergsson onderschept slim de pass. Ingibergsson draait met de bal, schiet en ... Fjölnisson kopt de bal weg. Daar is Harðarson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nikulásson is nu in balbezit. Nikulásson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REYNWALD FC - IB Firðir 1:0

5e minuut.
Fjölnisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fjölnisson geeft een lange en hoge pass. Hermannsson is nu in balbezit. Hermannsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
REYNWALD FC - IB Firðir 1:1

8e minuut.
Einarsson geeft een lange en hoge pass. Njarðarson rent richting de bal. Njarðarson passt de bal met de wreef. Hermannsson is nu in balbezit. Hermannsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kormáksson speelt de bal door. Nikulásson is nu in balbezit. Harðarson verovert de bal door een tackle van achteren. Ingibergsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ingibergsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Arnbergsson is nu in balbezit. Ingibergsson rent richting de bal. Ingibergsson passt de bal zonder na te denken. Daar is Nikulásson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikulásson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Fjölnisson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Martinsson met een snelle inworp. Ingibergsson is nu in balbezit. Ingibergsson geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Fjölnisson is nu in balbezit. Fjölnisson passt de bal zonder na te denken. Kormáksson met een sublieme pass. Nikulásson is nu in balbezit. Nikulásson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REYNWALD FC 49%, IB Firðir 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
REYNWALD FC - IB Firðir 1:1

53e minuut.
Hafliðason met een harde bal richting middenveld. Njarðarson kopt de bal weg. Hermannsson rent richting de bal. Hermannsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REYNWALD FC - IB Firðir 1:2

58e minuut.
Hermannsson rent richting de bal. Hermannsson passt de bal met de wreef. Kormáksson is nu in balbezit. Haraldsson verovert de bal door een tackle van achteren. Haraldsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Njarðarson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kormáksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kormáksson passt de bal zonder na te denken. Nikulásson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikulásson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Ingason geeft een hoge lob. Hermannsson kopt de bal weg. Njarðarson geeft de bal voor. Haraldsson rent richting de bal. Haraldsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REYNWALD FC 50%, IB Firðir 50%.
REYNWALD FC - IB Firðir 1:2