Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC XT1068 Кристалл
343 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 17.5
redelijk Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Cotenescu krijgt zijn hoofd ertegen. Tarasenko verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Bijelović met de inworp. Irastorsa geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Bijelović met een sublieme pass. Tomaz is nu in balbezit. Tomaz passt de bal met de wreef. Daar is Cotenescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cotenescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Prudius passt de bal zonder na te denken. Markanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotenescu onderschept slim de pass. Cotenescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC XT1068 - Кристалл 1:0

7e minuut.
Irastorsa rent richting de bal. Tarasenko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Irastorsa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bijelović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Biskup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cotenescu is nu in balbezit. Esin bokst de bal weg. Cotenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotenescu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Skepskiy de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC XT1068 - Кристалл 2:0

11e minuut.
Bijelović is nu in balbezit. Bijelović geeft een lange en hoge pass. Skvortsov is nu in balbezit. Cotenescu onderschept slim de pass. Cotenescu schiet op doel. Esin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Prudius rent richting de bal. Tomaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaz geeft de bal voor. Daar is Cotenescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cotenescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Tomaz passt de bal met de wreef. Śliwiński is nu in balbezit. Śliwiński met een sublieme pass. Irastorsa is nu in balbezit. Irastorsa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC XT1068 - Кристалл 3:0

18e minuut.
Śliwiński rent richting de bal. Śliwiński speelt de bal door. Irastorsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotenescu is nu in balbezit. Cotenescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Cotenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Irastorsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Tarasenko ... Strafschop! Tarasenko krijgt een gele kaart. Irastorsa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Irastorsa neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Esin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC XT1068 - Кристалл 4:0

21e minuut.
Śliwiński heeft problemen om de bal te vangen. Irastorsa rent richting de bal. Irastorsa geeft een hoge lob. Cotenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotenescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC XT1068 - Кристалл 5:0

29e minuut.
Muscă is nu in balbezit. Muscă passt de bal zonder na te denken. Irastorsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Irastorsa schiet op doel. Esin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC XT1068 - Кристалл 6:0

37e minuut.
Skepskiy trapt de bal weg van het doel. Tomaz kopt de bal weg. Cotenescu speelt de bal door. Irastorsa is nu in balbezit. Irastorsa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Esin met een harde bal richting middenveld. Irastorsa kopt de bal weg. Cotenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotenescu haalt uit met een fantastische trap. Esin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Bijelović passt de bal met de wreef. Irastorsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Irastorsa passt de bal in één keer door. Cotenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotenescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC XT1068 13%, Кристалл 87%.
FC XT1068 - Кристалл 6:0

50e minuut.
Irastorsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Irastorsa met een sublieme pass. Cotenescu rent richting de bal. Cotenescu haalt uit met een fantastische trap. Esin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC XT1068 - Кристалл 7:0

51e minuut.
Tomaz rent richting de bal. Markanich rent richting de bal. Tomaz onderschept slim de pass. Cotenescu is nu in balbezit. Cotenescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Tomaz passt de bal zonder na te denken. Cotenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotenescu passt de bal in één keer door. Irastorsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Irastorsa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC XT1068 - Кристалл 8:0

67e minuut.
Irastorsa geeft de bal voor. Skvortsov is nu in balbezit. Cotenescu onderschept slim de pass. Cotenescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC XT1068 - Кристалл 9:0

72e minuut.
Irastorsa is nu in balbezit. Irastorsa geeft een lange en hoge pass. Cotenescu heeft problemen om de bal te vangen. Cotenescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC XT1068 - Кристалл 10:0

78e minuut.
Skepskiy probeert de bal aan de voet te houden. Tomaz rent richting de bal. Tomaz geeft een hoge lob. Cotenescu rent richting de bal. Cotenescu draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Markanich de bal. Cotenescu is nu in balbezit. Cotenescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC XT1068 28%, Кристалл 72%.
FC XT1068 - Кристалл 10:0