Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
:.Bul.X.Bul.: FC. Barasati FC
mens et manus Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Muazis met de inworp. Winandar bereikt de bal nog maar net als eerste. Winandar speelt de bal door. Amirullah rent richting de bal. Amirullah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Runtu rent richting de bal. Runtu speelt de bal door. Klungelig pakt Amo de bal. Muazis onderschept slim de pass. Muazis geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Muazis geeft een hoge lob. Inworp. Amo met een snelle inworp. Sudradjat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudradjat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Haay rent richting de bal. Baldo Bento onderschept slim de pass. Baldo Bento passt de bal zonder na te denken. Sudradjat rent richting de bal. Sudradjat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bernardi geeft de bal voor. Klungelig pakt Amirullah de bal. Karmadi is nu in balbezit. Amirullah verovert de bal door een tackle van achteren. Amirullah haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Ruslan trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haay met een snelle inworp. Amirullah bereikt de bal nog maar net als eerste. Amirullah geeft een hoge lob. Ruslan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iswandi springt en kopt de bal. Iswandi rent richting de bal. Iswandi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
:.Bul.X.Bul.: FC. - Barasati FC 1:0

45e minuut.
Nusantara controleert de bal met de borst. Sulaiman rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nusantara. Nusantara krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: :.Bul.X.Bul.: FC. 45%, Barasati FC 55%.
:.Bul.X.Bul.: FC. - Barasati FC 1:0

53e minuut.
Triyatna geeft een hoge lob. Winandar bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Supriyarso zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Supriyarso naar de kleedkamers voor een vroege douche.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Winandar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Karmadi heeft problemen om de bal te vangen. Amirullah is nu in balbezit. Amirullah geeft een lange en hoge pass. Ruslan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
:.Bul.X.Bul.: FC. - Barasati FC 2:0

81e minuut.
Andriyanto onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bernardi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Amirullah bereikt de bal nog maar net als eerste. Amirullah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
:.Bul.X.Bul.: FC. - Barasati FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: :.Bul.X.Bul.: FC. 41%, Barasati FC 59%.
:.Bul.X.Bul.: FC. - Barasati FC 3:0