Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INDOMIE Laskar Merah Putih
451 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 19.2
redelijk Schieten waardeloos
zwak Passen zwak
matig Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Kuler is nu in balbezit. Kuler passt de bal met de wreef. Wanggai bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchimtchoua is nu in balbezit. Tchimtchoua draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Boggioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundayana bereikt de bal nog maar net als eerste. Sundayana probeert naar een medespeler te passen. Tchimtchoua is nu in balbezit. Tchimtchoua schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Oetama rent richting de bal. Rökk verovert de bal door een tackle van achteren. Rökk passt de bal met de wreef. Tchimtchoua is nu in balbezit. Tchimtchoua haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Firasat probeert naar een medespeler te passen. Sundayana rent richting de bal. Sundayana met een sublieme pass. Tchimtchoua rent richting de bal. Tchimtchoua haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Klungelig pakt Koral de bal. Rökk is nu in balbezit. Oetama begaat een overtreding. Rökk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

29e minuut.
Rökk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rökk passt de bal zonder na te denken. Tchimtchoua is nu in balbezit. Tchimtchoua haalt uit met een fantastische trap. Wanggai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Cruceanu speelt de bal door. Rökk rent richting de bal. Rökk speelt de bal door. Tchimtchoua rent richting de bal. Tchimtchoua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Fanani geeft een hoge lob. Daar is Soldati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nawawi probeert naar een medespeler te passen. Hendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendra haalt uit met een fantastische trap. Borysowiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INDOMIE 34%, Laskar Merah Putih 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
INDOMIE - Laskar Merah Putih 0:0

50e minuut.
Sundayana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuler passt de bal zonder na te denken. Tchimtchoua rent richting de bal. Tchimtchoua draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Koral geeft een hoge lob. Daar is Wanggai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tchimtchoua bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchimtchoua haalt uit met een fantastische trap. Rosalim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INDOMIE - Laskar Merah Putih 1:0

61e minuut.
Tchimtchoua speelt de bal door. Koral is nu in balbezit. Koral geeft de bal voor. Tchimtchoua rent richting de bal. Tchimtchoua haalt uit met een fantastische trap. Rosalim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INDOMIE - Laskar Merah Putih 2:0

74e minuut.
Koral geeft een hoge lob. Rökk met een sublieme pass. Tchimtchoua rent richting de bal. Tchimtchoua haalt uit met een fantastische trap. Rosalim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INDOMIE - Laskar Merah Putih 3:0

88e minuut.
Rökk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tchimtchoua de bal. Sirajuddin rent richting de bal. Tchimtchoua onderschept slim de pass. Tchimtchoua schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
INDOMIE - Laskar Merah Putih 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INDOMIE 34%, Laskar Merah Putih 66%.
INDOMIE - Laskar Merah Putih 4:0