Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TIM GOWES Tingkat RT
new Tactiek Anak Lorong
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
9 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.3 gemiddelde waardering 20.9
weak Schieten average
weak Passen unsatisfactory
average Verdedigen weak


11e minuut.
Ali Raja bereikt de bal nog maar net als eerste. Wibowo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wirawan begaat een overtreding. Wirawan krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Subarkah speelt de bal door. Bonay rent richting de bal. Bonay passt de bal zonder na te denken. Wibowo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wibowo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ali Raja passt de bal zonder na te denken. Wibowo bereikt de bal nog maar net als eerste. Subarkah is nu in balbezit. Wibowo rent richting de bal. Wibowo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TIM GOWES - Tingkat RT 1:0

42e minuut.
Wibowo rent richting de bal. Watulingas verovert de bal door een tackle van achteren. Subarkah onderschept slim de pass. Subarkah schiet op doel. Hariantoko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bonay bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
TIM GOWES - Tingkat RT 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIM GOWES 28%, Tingkat RT 72%.
TIM GOWES - Tingkat RT 2:0

51e minuut.
Jayakesuma passt de bal zonder na te denken. Jamani rent richting de bal. Ali Raja onderschept slim de pass. Wibowo is nu in balbezit. Wibowo schiet op doel. Hariantoko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Sanubari geeft een lange en hoge pass. Prayuna rent richting de bal. Prayuna geeft een lange en hoge pass. Malibela rent richting de bal. Malibela draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Inworp. Ivakdalam komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Halid rent richting de bal. Sanubari onderschept slim de pass. Met opzet legt Subarkah zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Subarkah moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Subarkah schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIM GOWES 32%, Tingkat RT 68%.
TIM GOWES - Tingkat RT 2:0