Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cervale Irv skyoff
Cerv Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
23 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 17.3
average Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Amin probeert naar een medespeler te passen. Yudha rent richting de bal. Suhanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rontini verovert de bal door een tackle van achteren. Rontini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Daar is Fajar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amin bereikt de bal nog maar net als eerste. Amin met een sublieme pass. Rontini rent richting de bal. Rontini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Rontini is nu in balbezit. Suhanta onderschept slim de pass. Yudha onderschept slim de pass. Rontini is nu in balbezit. Rontini schiet op doel. Wardoyo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rontini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Suprana rent richting de bal. Yudha rent richting de bal. Yudha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Suprana rent richting de bal. Suprana passt de bal zonder na te denken. Sibuan speelt de bal door. Rontini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rontini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Suprana kopt de bal weg. Yudha heeft problemen om de bal te vangen. Yudha passt de bal zonder na te denken. Rontini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rontini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Wardoyo met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pambudhi met de inworp. Yudha bereikt de bal nog maar net als eerste. Yudha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Sardy geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rontini de bal. Suhanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rontini verovert de bal door een tackle van achteren. Rontini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cervale Irv - skyoff 1:0

36e minuut.
Yudha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rahmad komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Tambunan rent richting de bal. Tambunan geeft een hoge lob. Rahmad kopt de bal weg. Rontini rent richting de bal. Rontini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cervale Irv 35%, skyoff 65%.
Cervale Irv - skyoff 1:0

70e minuut.
Rahmad is nu in balbezit. Sardy rent richting de bal. Rontini onderschept slim de pass. Rontini draait met de bal, schiet en ... Mashudi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Suprana probeert naar een medespeler te passen. Amin rent richting de bal. Amin met een sublieme pass. Daar is Rahmad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rahmad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cervale Irv 38%, skyoff 62%.
Cervale Irv - skyoff 1:0