Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karavajo hakob
Italia Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
19 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 17.4
goed Schieten zwak
matig Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Norayan verovert de bal door een tackle van achteren. Norayan met een sublieme pass. Keledjyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailas onderschept slim de pass. Kailas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Daar is Armenakyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Norayan onderschept slim de pass. Norayan speelt de bal door. Kailas rent richting de bal. Kailas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Payer passt de bal in één keer door. Bździądło is nu in balbezit. Bździądło probeert naar een medespeler te passen. Kailas rent richting de bal. Kailas haalt uit met een fantastische trap. Martirosyan bokst de bal weg.

9e minuut.
Sukiasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Norayan verovert de bal door een tackle van achteren. Norayan probeert naar een medespeler te passen. Kailas is nu in balbezit. Kailas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karavajo - hakob 1:0

10e minuut.
Armenakyan heeft problemen om de bal te vangen. Armenakyan speelt de bal door. Daar is Keledjyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kailas is nu in balbezit. Kailas schiet op doel. Martirosyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Norayan passt de bal in één keer door. Bździądło rent richting de bal. Armenakyan rent richting de bal. Armenakyan geeft een hoge lob. Bździądło geeft een lange en hoge pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Inworp. Bździądło met een snelle inworp. Norayan rent richting de bal. Norayan geeft een hoge lob. Kailas krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ohanyan rent richting de bal. Ohanyan probeert naar een medespeler te passen. Mkchyan probeert naar een medespeler te passen. Kailas rent richting de bal. Kailas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karavajo - hakob 2:0

32e minuut.
Klungelig pakt Melikyan de bal. Mkchyan verovert de bal door een tackle van achteren. Mkchyan speelt de bal door. Kailas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailas draait met de bal, schiet en ... Martirosyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ohanyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mkchyan probeert naar een medespeler te passen. Norayan met een sublieme pass. Kailas is nu in balbezit. Kailas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Norayan passt de bal met de wreef. Mkchyan speelt de bal door. Ohanyan heeft problemen om de bal te vangen. Ohanyan geeft de bal voor. Kailas rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karavajo 23%, hakob 77%.
Karavajo - hakob 2:0

53e minuut.
Bździądło met een snelle inworp. Norayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Norayan geeft een hoge lob. Daar is Harutyunyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kailas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Karavajo - hakob 3:0

62e minuut.
Norayan kopt de bal weg. Daar is Panosyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kladar met een sublieme pass. Klungelig pakt Kailas de bal. Kailas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Harutyunyan heeft problemen om de bal te vangen. Ohanyan onderschept slim de pass. Ohanyan geeft een hoge lob. Kailas rent richting de bal. Kailas draait met de bal, schiet en ... Martirosyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Ohanyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mkchyan heeft problemen om de bal te vangen. Mkchyan probeert naar een medespeler te passen. Kailas is nu in balbezit. Kailas haalt uit met een fantastische trap. Martirosyan bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ohanyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Keledjyan kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Muńoz kopt de bal weg. Armenakyan controleert de bal met de borst. Kailas maakt een afschuwelijke overtreding. Kailas krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Bździądło heeft problemen om de bal te vangen. Bździądło geeft een lange en hoge pass. Ohanyan met een sublieme pass. Kailas rent richting de bal. Kailas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ohanyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mkchyan met een sublieme pass. Norayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailas rent richting de bal. Kailas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karavajo 22%, hakob 78%.
Karavajo - hakob 3:0