Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juvbir FC Sporting C.M.
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


10e minuut.
Urpani heeft problemen om de bal te vangen. Ciscaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Borda rent richting de bal. Ciscaldi onderschept slim de pass. Ciscaldi schiet op doel. Pace Bonello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ciscaldi rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Borda geeft een hoge lob. Inworp. Busietta met de inworp. Daar is Camenzuli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camenzuli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mallia controleert de bal met de borst. Pace Bonello bokst de bal weg.

18e minuut.
Busietta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camenzuli is nu in balbezit. Met opzet legt Borda zijn tegenspeler op de grond. Borda krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Giordemaina kopt de bal weg. Pickard probeert de bal aan de voet te houden. Flores rent richting de bal. Zammit is nu in balbezit. Zammit schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Musu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zammit verovert de bal door een tackle van achteren. Zammit met een sublieme pass. Flores rent richting de bal. Flores draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pickard probeert de bal met de borst te controleren. Pickard passt de bal in één keer door. Urpani rent richting de bal. Ciscaldi onderschept slim de pass. Ciscaldi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juvbir FC 43%, Sporting C.M. 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juvbir FC - Sporting C.M. 0:0

61e minuut.
Borda speelt de bal door. Klungelig pakt Zammit de bal. Zammit passt de bal zonder na te denken. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juvbir FC - Sporting C.M. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juvbir FC 49%, Sporting C.M. 51%.
Juvbir FC - Sporting C.M. 0:1