Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZBR UNITED FC Celtics HC
goorrrgggg 1 Tactiek 442 mentality
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.5 gemiddelde waardering 16.2
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Grixti D`Amato passt de bal zonder na te denken. Sansone bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansone probeert naar een medespeler te passen. Ellul is nu in balbezit. Ellul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZBR UNITED FC - Celtics HC 0:1

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pace-Asciak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Grixti D`Amato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grixti D`Amato geeft een lange en hoge pass. Gouder maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZBR UNITED FC - Celtics HC 1:1

30e minuut.
Fenech Adami passt de bal in één keer door. Petroni rent richting de bal. Petroni passt de bal in één keer door. Fiorentino is nu in balbezit. Fiorentino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZBR UNITED FC - Celtics HC 2:1

34e minuut.
Petroni probeert naar een medespeler te passen. Fiorentino rent richting de bal. Fiorentino passt de bal zonder na te denken. Grixti D`Amato bereikt de bal nog maar net als eerste. Grixti D`Amato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Cauchi Inglott trapt de bal weg. Fenech Adami kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Florenza de bal onder controle te krijgen. Grixti D`Amato bereikt de bal nog maar net als eerste. Grixti D`Amato draait met de bal, schiet en ... Cauchi Inglott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Pullicino Orland speelt de bal door. Grixti D`Amato rent richting de bal. Florenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pace-Asciak onderschept slim de pass. Pace-Asciak geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
ZBR UNITED FC - Celtics HC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZBR UNITED FC 50%, Celtics HC 50%.
ZBR UNITED FC - Celtics HC 3:1

60e minuut.
Sacco onderschept slim de pass. Sacco passt de bal met de wreef. Sansone is nu in balbezit. Sansone schiet op doel. Cassar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Ginuis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cini komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZBR UNITED FC 31%, Celtics HC 69%.
ZBR UNITED FC - Celtics HC 3:1