Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atleticos de Oakland Pichicreation
ADIDAS 10 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 17.7
very good Schieten poor
adequate Passen poor
solid Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Iarussi passt de bal in één keer door. Daar is İbişov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İbişov geeft een hoge lob. Daar is Kiekens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiekens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Oasenegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Oasenegre passt de bal zonder na te denken. Duarte rent richting de bal. Kiekens verovert de bal door een tackle van achteren. Kiekens schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atleticos de Oakland - Pichicreation 1:0

5e minuut.
Gardner geeft een lange en hoge pass. Tercero probeert de bal aan de voet te houden. Ţigănaş kopt de bal weg. Kiekens rent richting de bal. Kiekens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Núñez rent richting de bal. Kiekens verovert de bal door een tackle van achteren. Kiekens passt de bal zonder na te denken. Ţigănaş is nu in balbezit. Ţigănaş schiet op doel. Del Cid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Kiekens rent richting de bal. Urrutia rent richting de bal. Urrutia probeert naar een medespeler te passen. Ţigănaş rent richting de bal. Ţigănaş geeft de bal voor. Del Cid bokst de bal weg.

10e minuut.
Mimer onderschept slim de pass. Mimer probeert naar een medespeler te passen. Chicas is nu in balbezit. Kiekens verovert de bal door een tackle van achteren. Kiekens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atleticos de Oakland - Pichicreation 2:0

16e minuut.
Kiekens is nu in balbezit. Kiekens geeft een lange en hoge pass. Frejie rent richting de bal. Ţigănaş onderschept slim de pass. Ţigănaş geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Chavez onderschept slim de pass. Chavez geeft een hoge lob. Ţigănaş rent richting de bal. Ţigănaş draait met de bal, schiet en ... Del Cid probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atleticos de Oakland - Pichicreation 3:0

20e minuut.
Gardner met een sublieme pass. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia speelt de bal door. Kiekens rent richting de bal. Kiekens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atleticos de Oakland - Pichicreation 4:0

24e minuut.
Gardner verovert de bal door een tackle van achteren. Gardner probeert naar een medespeler te passen. Kiekens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţigănaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţigănaş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Atleticos de Oakland - Pichicreation 5:0

26e minuut.
Oasenegre passt de bal zonder na te denken. Daar is Duarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţigănaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţigănaş draait met de bal, schiet en ... Del Cid probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Oasenegre geeft de bal voor. Kiekens rent richting de bal. Kiekens passt de bal in één keer door. Ţigănaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţigănaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ţigănaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţigănaş met een sublieme pass. Kiekens bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiekens haalt uit met een fantastische trap. Del Cid probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atleticos de Oakland - Pichicreation 6:0

34e minuut.
Kogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogan geeft een hoge lob. Ţigănaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţigănaş haalt uit met een fantastische trap. Del Cid werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Kiekens passt de bal zonder na te denken. Frejie is nu in balbezit. Ţigănaş onderschept slim de pass. Ţigănaş geeft een lange en hoge pass. Duarte kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kiekens rent richting de bal. Kiekens passt de bal in één keer door. Ţigănaş rent richting de bal. Ţigănaş draait met de bal, schiet en ... Del Cid werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Oasenegre onderschept slim de pass. Oasenegre speelt de bal door. Kiekens rent richting de bal. Kiekens schiet op doel. Duarte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atleticos de Oakland 29%, Pichicreation 71%.
Atleticos de Oakland - Pichicreation 6:0

56e minuut.
Kogan is nu in balbezit. Chicas probeert naar een medespeler te passen. Ţigănaş rent richting de bal. Ţigănaş geeft een lange en hoge pass. Del Cid werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atleticos de Oakland - Pichicreation 7:0

59e minuut.
İbişov is nu in balbezit. İbişov passt de bal zonder na te denken. Chicas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chicas geeft een hoge lob. D´costa springt en kopt de bal. Basti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
İbişov speelt de bal door. Ţigănaş rent richting de bal. Ţigănaş passt de bal in één keer door. Kiekens bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiekens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Chicas rent richting de bal. Gardner onderschept slim de pass. Gardner speelt de bal door. Klungelig pakt Kiekens de bal. Kiekens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atleticos de Oakland - Pichicreation 8:0

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dănciulescu komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Almendra kan de bal niet met de borst controleren. Mimer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mimer geeft de bal voor. Klungelig pakt Kiekens de bal. Kiekens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Oasenegre speelt de bal door. Kiekens bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiekens passt de bal met de wreef. Ţigănaş is nu in balbezit. Ţigănaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atleticos de Oakland - Pichicreation 9:0

87e minuut.
Ţigănaş rent richting de bal. Ţigănaş speelt de bal door. Kiekens is nu in balbezit. Kiekens schiet op doel. Ţigănaş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Del Cid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Dănciulescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Asfura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţigănaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţigănaş haalt uit met een fantastische trap. Del Cid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kogan kopt de bal weg. Dănciulescu is nu in balbezit. Chicas begaat een overtreding. Dănciulescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Gardner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ţigănaş kan de bal niet met de borst controleren. Ţigănaş passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Duarte de bal. Kiekens is nu in balbezit. Kiekens geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atleticos de Oakland 20%, Pichicreation 80%.
Atleticos de Oakland - Pichicreation 9:0