Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real nacaome Hond
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 22.7
poor Schieten weak
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Ferrera is nu in balbezit. Cañadas onderschept slim de pass. Cañadas speelt de bal door. Mencia is nu in balbezit. Mencia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Carranza kopt de bal weg. Zamora heeft problemen om de bal te vangen. Cañadas rent richting de bal. Cañadas schiet op doel. Arrázola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real nacaome - Hond 0:1

22e minuut.
Cañas geeft een hoge lob. Inworp. Facuse met de inworp. Cañadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañadas haalt uit met een fantastische trap. Arrázola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mencia rent richting de bal. Mencia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real nacaome - Hond 0:2

24e minuut.
Bacca met de inworp. Zamora rent richting de bal. Zamora speelt de bal door. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Duran geeft een hoge lob. Ferrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrera passt de bal in één keer door. Cáceres rent richting de bal. Cáceres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real nacaome - Hond 1:2

33e minuut.
Zamora rent richting de bal. Azzad verovert de bal door een tackle van achteren. Azzad speelt de bal door. Mencia rent richting de bal. Mencia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Peralta probeert de bal aan de voet te houden. Cañadas rent richting de bal. Mencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mencia haalt uit met een fantastische trap. Bueso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

41e minuut.
Peralta rent richting de bal. Cañadas verovert de bal door een tackle van achteren. Cañadas probeert naar een medespeler te passen. Mencia rent richting de bal. Mencia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real nacaome 51%, Hond 49%.
real nacaome - Hond 1:2

56e minuut.
Azzad met een sublieme pass. Cañadas is nu in balbezit. Cañadas passt de bal in één keer door. Mencia is nu in balbezit. Mencia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bustillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Facuse onderschept slim de pass. Facuse passt de bal zonder na te denken. Mencia is nu in balbezit. Mencia schiet op doel. Arrázola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real nacaome 67%, Hond 33%.
real nacaome - Hond 1:2