Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Deportivo Perdomo thanos
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Flamenco passt de bal zonder na te denken. Vi bereikt de bal nog maar net als eerste. Botto maakt een afschuwelijke overtreding. Botto krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Daar is Vi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botto bereikt de bal nog maar net als eerste. Botto passt de bal met de wreef. Deras is nu in balbezit. Deras haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Cartagena bereikt de bal nog maar net als eerste. Flamenco verovert de bal door een tackle van achteren. Macoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartagena is nu in balbezit. Cartagena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Perdomo - thanos 1:0

25e minuut.
Macoto speelt de bal door. Inworp. Soto met een snelle inworp. Lino heeft problemen om de bal te vangen. Lino geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Perdomo 58%, thanos 42%.
Club Deportivo Perdomo - thanos 1:0

51e minuut.
Huete geeft een hoge lob. Cartagena is nu in balbezit. Galdamez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartagena verovert de bal door een tackle van achteren. Cartagena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Deportivo Perdomo - thanos 2:0

74e minuut.
Flamenco rent richting de bal. Flamenco probeert naar een medespeler te passen. Deras bereikt de bal nog maar net als eerste. Deras haalt uit met een fantastische trap. Cordón werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Deportivo Perdomo 43%, thanos 57%.
Club Deportivo Perdomo - thanos 2:0