Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ferman FC ultra fiel
Ferman FC Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Cerritos rent richting de bal. Cerritos verovert de bal door een tackle van achteren. Cerritos met een sublieme pass. Bu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Miranda met een harde bal richting middenveld. Cerritos kopt de bal weg. Moreno rent richting de bal. Moreno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Cerritos passt de bal met de wreef. Letona met een sublieme pass. Amaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Letona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reina bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazar maakt een afschuwelijke overtreding. Nazar is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

39e minuut.
Arango rent richting de bal. Lino verovert de bal door een tackle van achteren. Lino geeft de bal voor. Cruz is nu in balbezit. Cruz schiet op doel. Valderrama bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferman FC - ultra fiel 1:0

40e minuut.
Cerritos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerritos passt de bal zonder na te denken. Arango controleert de bal met de borst. Cruz rent richting de bal. Cruz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Valderrama probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferman FC - ultra fiel 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferman FC 43%, ultra fiel 57%.
Ferman FC - ultra fiel 2:0

55e minuut.
Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Peszko onderschept slim de pass. Peszko met een sublieme pass. Rosero rent richting de bal. Rosero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Reina passt de bal zonder na te denken. Moreno rent richting de bal. Miranda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moreno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Reina neemt zijn aanloop. Elvir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Handal kopt de bal weg. Klungelig pakt Cerritos de bal. Rosero rent richting de bal. Rosero haalt uit met een fantastische trap. Valderrama werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz schiet op doel. Paal!

90e minuut.
Grande geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amaya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferman FC 38%, ultra fiel 62%.
Ferman FC - ultra fiel 2:0