Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los indestuctribles el alto
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 14.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen hopeless


21e minuut.
Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortés probeert naar een medespeler te passen. Elvir rent richting de bal. Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Sagastume met een sublieme pass. Castillo rent richting de bal. Castillo passt de bal met de wreef. Sagastume rent richting de bal. Sagastume draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bier probeert naar een medespeler te passen. Cuellar rent richting de bal. Sandoval is nu in balbezit. Bier rent richting de bal. Bier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los indestuctribles 53%, el alto 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los indestuctribles - el alto 0:0

60e minuut.
Gaitan heeft problemen om de bal te vangen. Sagastume verovert de bal door een tackle van achteren. Sagastume passt de bal met de wreef. Castillo is nu in balbezit. Castillo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Juarez passt de bal zonder na te denken. Cuellar is nu in balbezit. Sandoval tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sandoval krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Portillo geeft een lange en hoge pass. Elvir is nu in balbezit. Castillo onderschept slim de pass. Sagastume bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagastume draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Cortés geeft de bal voor. Pineda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sagastume bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagastume geeft een hoge lob. Castillo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Cuellar kopt de bal weg. Montes de Oca bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossler begaat een overtreding. Kossler krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Cabrera is nu in balbezit. Juarez verovert de bal door een tackle van achteren. Juarez met een sublieme pass. Cuellar is nu in balbezit. Cuellar haalt uit met een fantastische trap. Arrázola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los indestuctribles 46%, el alto 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los indestuctribles - el alto 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Elvir bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagastume bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagastume met een sublieme pass. Frejie bereikt de bal nog maar net als eerste. Frejie probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

94e minuut.
Sagastume is nu in balbezit. Sagastume geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Sabillon de bal onder controle te krijgen. Castillo rent richting de bal. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los indestuctribles - el alto 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los indestuctribles 62%, el alto 38%.
los indestuctribles - el alto 0:1

113e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cortés geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sandoval springt en kopt de bal. Frejie is nu in balbezit. Frejie haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
los indestuctribles - el alto 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los indestuctribles 76%, el alto 24%.
los indestuctribles - el alto 0:2