Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF_Real_Madrid MASAJ ANDREI
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


29e minuut.
Cirhan kopt de bal weg. Daar is Badarău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botez rent richting de bal. Botez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid - MASAJ ANDREI 0:1

42e minuut.
Talpî met de inworp. Bandîc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandîc passt de bal met de wreef. Berco is nu in balbezit. Berco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Cural met een sublieme pass. Botez is nu in balbezit. Tabără bereikt de bal nog maar net als eerste. Botez rent richting de bal. Botez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid - MASAJ ANDREI 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF_Real_Madrid 36%, MASAJ ANDREI 64%.
CF_Real_Madrid - MASAJ ANDREI 0:2

46e minuut.
Baboglo probeert naar een medespeler te passen. Cocoulin is nu in balbezit. Cocoulin met een sublieme pass. Berco is nu in balbezit. Berco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Cirhan is nu in balbezit. Talpî onderschept slim de pass. Talpî probeert naar een medespeler te passen. Berco is nu in balbezit. Berco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Cural onderschept slim de pass. Cural geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cicala met een snelle inworp. Bandîc geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Botez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Botez is nu in balbezit. Cirhan rent richting de bal. Cirhan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Bandîc probeert naar een medespeler te passen. Cocoulin met een sublieme pass. Bandîc probeert naar een medespeler te passen. Berco heeft problemen om de bal te vangen. Berco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Goia trapt de bal weg van het doel. Cural kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tabără de bal onder controle te krijgen. Botez is nu in balbezit. Botez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF_Real_Madrid 43%, MASAJ ANDREI 57%.
CF_Real_Madrid - MASAJ ANDREI 0:2