Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
portugaleyo Los Camiones
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Guerrero rent richting de bal. Escalante is nu in balbezit. Escalante passt de bal met de wreef. Ulate is nu in balbezit. Ulate schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Guerrero geeft een hoge lob. Segura probeert de bal aan de voet te houden. Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Bastos probeert naar een medespeler te passen. Guerrero is nu in balbezit. Ulate onderschept slim de pass. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
portugaleyo - Los Camiones 1:0

23e minuut.
Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda passt de bal met de wreef. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales verovert de bal door een tackle van achteren. Corrales haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
portugaleyo - Los Camiones 1:1

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Beteta de bal onder controle te krijgen. Segura probeert naar een medespeler te passen. Corrales rent richting de bal. Corrales schiet op doel. Ruiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
portugaleyo - Los Camiones 1:2

34e minuut.
Sáenz rent richting de bal. Sáenz met een sublieme pass. Elizondo is nu in balbezit. Ulate is nu in balbezit. Ulate schiet op doel. Cerdas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Mayorga rent richting de bal. Peñaranda geeft de bal voor. Sáenz probeert de bal aan de voet te houden. Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales haalt uit met een fantastische trap. Ruiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: portugaleyo 54%, Los Camiones 46%.
portugaleyo - Los Camiones 1:2

85e minuut.
Corrales is nu in balbezit. Domínguez verovert de bal door een tackle van achteren. Corrales rent richting de bal. Torres rent richting de bal. Torres schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Corrales rent richting de bal. Corrales schiet op doel. Ruiz heeft problemen om de bal te vangen. Torres is nu in balbezit. Torres schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: portugaleyo 66%, Los Camiones 34%.
portugaleyo - Los Camiones 1:2