Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo1 The Eggs
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Helguera geeft een hoge lob. James probeert de bal aan de voet te houden. Vicente is nu in balbezit. James verovert de bal door een tackle van achteren. James geeft een lange en hoge pass. Lahoz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Navarro is nu in balbezit. Navarro geeft de bal voor. Inworp. Escalante met een snelle inworp. James geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante verovert de bal door een tackle van achteren. Escalante passt de bal met de wreef. James rent richting de bal. James schiet op doel. Lahoz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Araya rent richting de bal. Gibbs verovert de bal door een tackle van achteren. Gibbs geeft de bal voor. De La Cruz rent richting de bal. De La Cruz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo1 - The Eggs 0:1

31e minuut.
De La Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Espriella is nu in balbezit. De La Cruz onderschept slim de pass. De La Cruz schiet op doel. Baca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salinas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Bernard bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacamo onderschept slim de pass. Jacamo speelt de bal door. Goicoechea rent richting de bal. Goicoechea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo1 28%, The Eggs 72%.
Dynamo1 - The Eggs 0:1

55e minuut.
Barrantes speelt de bal door. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal passt de bal in één keer door. De La Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cruz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Goicoechea kopt de bal weg. James bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vicente krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Jacamo probeert de bal aan de voet te houden. Araya rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Madrigal. Madrigal krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Bryce geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Navarro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo1 56%, The Eggs 44%.
Dynamo1 - The Eggs 0:1