Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Mariano Cañadita fc
Zenaku Tactiek jugado
62% Balbezit 38%
34% Spel op eigen helft 66%
26 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
53.5 gemiddelde waardering 37.1
uitstekend Schieten redelijk
uitstekend Passen zwak
zeer goed Verdedigen matig


1e minuut.
Giacovelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pötsch speelt de bal door. Iannuzzi probeert naar een medespeler te passen. Bertoluzza rent richting de bal. Bertoluzza schiet op doel. Arroyos bokst de bal weg.

2e minuut.
Aufdermauer speelt de bal door. Grau is nu in balbezit. Sekmokas onderschept slim de pass. Sekmokas draait met de bal, schiet en ... Arroyos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mariano - Cañadita fc 0:1

3e minuut.
Giacovelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillero verovert de bal door een tackle van achteren. Sillero passt de bal in één keer door. Colmán is nu in balbezit. Colmán schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Sillero geeft de bal voor. Ferreri heeft problemen om de bal te vangen. Colmán rent richting de bal. Colmán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlético Mariano - Cañadita fc 1:1

12e minuut.
Ramos passt de bal met de wreef. Sekmokas is nu in balbezit. Loyola begaat een overtreding. Loyola krijgt een gele kaart. Sekmokas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iannuzzi komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mariano - Cañadita fc 1:2

27e minuut.
Daar is Villagra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giacovelli probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sillero geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Villagra kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Doria verovert de bal door een tackle van achteren. Doria geeft de bal voor. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán haalt uit met een fantastische trap. Jukić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlético Mariano - Cañadita fc 2:2

31e minuut.
Doria geeft de bal voor. Avdeyinko kopt de bal weg. Colmán heeft problemen om de bal te vangen. Avdeyinko is nu in balbezit. Avdeyinko geeft de bal voor. Jukić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Villagra krijgt zijn hoofd ertegen. Jukić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Colmán rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Winkler. Colmán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Avdeyinko komt bij de bal en schiet. Colmán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Villagra stond buitenspel. Gałan neemt vlug de vrije trap. Bertoluzza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoluzza schiet op doel. Arroyos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mariano - Cañadita fc 2:3

38e minuut.
Avdeyinko is nu in balbezit. Avdeyinko geeft een lange en hoge pass. Villagra bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Billmann rent richting de bal. Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. Ramos geeft de bal voor. Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmán schiet op doel. Jukić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Mariano 38%, Cañadita fc 62%.
Atlético Mariano - Cañadita fc 2:3

47e minuut.
Avdeyinko is nu in balbezit. Avdeyinko passt de bal in één keer door. Colmán rent richting de bal. Colmán haalt uit met een fantastische trap. Jukić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Villagra rent richting de bal. Sillero is nu in balbezit. Sillero met een sublieme pass. Villagra is nu in balbezit. Villagra haalt uit met een fantastische trap. Jukić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Winkler bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loyola met een snelle inworp. Sillero geeft een lange en hoge pass. Colmán rent richting de bal. Colmán draait met de bal, schiet en ... Jukić bokst de bal weg.

56e minuut.
Colmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Avdeyinko met een sublieme pass. Sillero bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillero geeft een lange en hoge pass. Colmán springt en kopt de bal. Jukić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlético Mariano - Cañadita fc 3:3

67e minuut.
Colmán rent richting de bal. Winkler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Colmán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Colmán kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Jukić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mariano - Cañadita fc 4:3

68e minuut.
Billmann passt de bal in één keer door. Ramos speelt de bal door. Avdeyinko rent richting de bal. Avdeyinko geeft een lange en hoge pass. Villagra springt en kopt de bal. Jukić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Ramos heeft problemen om de bal te vangen. Ramos speelt de bal door. Colmán rent richting de bal. Colmán draait met de bal, schiet en ... Jukić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Mariano - Cañadita fc 5:3

81e minuut.
Billmann kopt de bal weg. Gałan rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sillero zal de hoekschop nemen. Villagra krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Colmán passt de bal zonder na te denken. Avdeyinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Avdeyinko probeert naar een medespeler te passen. Ramos is nu in balbezit. Ramos schiet op doel. Jukić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Guggiari rent richting de bal. Guggiari passt de bal zonder na te denken. Ramos probeert naar een medespeler te passen. Villagra rent richting de bal. Villagra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Mariano 29%, Cañadita fc 71%.
Atlético Mariano - Cañadita fc 5:3