Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-15 01:31
  • Bekerwedstrijd: Promoción
  • Stadion: wigeta Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3100
wigeta Asunción F. C.
Normal Tactiek Defensivo
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Melgarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgarejo passt de bal in één keer door. Albospino bereikt de bal nog maar net als eerste. Albospino haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Aldana de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
wigeta - Asunción F. C. 0:1

13e minuut.
Azuaga met een snelle inworp. Klungelig pakt Valiente de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Albospino. Valiente raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

17e minuut.
Báez probeert de bal met de borst te controleren. Cetrini rent richting de bal. Báez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Báez krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Aldana geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yaluff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melgarejo is nu in balbezit. Melgarejo geeft een hoge lob. Delorenzi bokst de bal weg. Albospino rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wigeta - Asunción F. C. 0:2

23e minuut.
Ortellado rent richting de bal. Valiente is nu in balbezit. Ortellado onderschept slim de pass. Ortellado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wigeta - Asunción F. C. 0:3

31e minuut.
Báez geeft een lange en hoge pass. Azuaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Azuaga speelt de bal door. Tellez is nu in balbezit. Tellez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
wigeta - Asunción F. C. 1:3

34e minuut.
Cartes rent richting de bal. Cartes geeft de bal voor. Fadul probeert de bal aan de voet te houden. Albospino rent richting de bal. Albospino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Cetrini controleert de bal met de borst. Valiente speelt de bal door. Tellez is nu in balbezit. Tellez haalt uit met een fantastische trap. Jaegli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Klungelig pakt Cardozo de bal. Tellez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellez verovert de bal door een tackle van achteren. Tellez schiet op doel. Paal! Jaegli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wigeta 46%, Asunción F. C. 54%.
wigeta - Asunción F. C. 1:3

49e minuut.
Yaluff probeert de bal aan de voet te houden. Pineda rent richting de bal. Pineda probeert naar een medespeler te passen. Ortellado is nu in balbezit. Ortellado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Mindikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uliambre controleert de bal met de borst. Cetrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgarejo is nu in balbezit. Melgarejo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wigeta 50%, Asunción F. C. 50%.
wigeta - Asunción F. C. 1:3