Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
river y ever jungle heat
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


7e minuut.
Samudio rent richting de bal. Palma is nu in balbezit. Samudio onderschept slim de pass. Samudio haalt uit met een fantastische trap. Lambaré maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Machuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gayoso verovert de bal door een tackle van achteren. Gayoso geeft een hoge lob. Samudio is nu in balbezit. Samudio schiet op doel. Lambaré probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
river y ever - jungle heat 1:0

19e minuut.
Michelagnoli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cuevas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Escurra is nu in balbezit. Escurra geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Samudio passt de bal in één keer door. Escurra is nu in balbezit. Samudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Escurra bereikt de bal nog maar net als eerste. Escurra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Inworp. Doria met de inworp. Ojeda speelt de bal door. Samudio rent richting de bal. Samudio haalt uit met een fantastische trap. Lambaré bokst de bal weg. Ojeda is nu in balbezit. Carrizosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ojeda krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Centurión zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carrizosa rent richting de bal. Carrizosa passt de bal zonder na te denken. Machuca is nu in balbezit. Machuca geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Filártiga passt de bal zonder na te denken. Escurra is nu in balbezit. Diarte rent richting de bal. Escurra onderschept slim de pass. Escurra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: river y ever 43%, jungle heat 57%.
river y ever - jungle heat 1:0

87e minuut.
Doria geeft een hoge lob. Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas geeft een hoge lob. Michelagnoli heeft problemen om de bal te vangen. Cuevas geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Lambaré probeert naar een medespeler te passen. Mendieta is nu in balbezit. Haedo Valdez is nu in balbezit. Mendieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: river y ever 39%, jungle heat 61%.
river y ever - jungle heat 1:0