Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-15 01:32
  • Bekerwedstrijd: Promoción
  • Stadion: bitsone Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3099
bitsone david silva
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Daar is Rojas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dominguez Dibb rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morra. Morra krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Kanonikoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanonikoff probeert naar een medespeler te passen. Da Rosa heeft problemen om de bal te vangen. Cabrera rent richting de bal. Cabrera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Legal rent richting de bal. Legal speelt de bal door. Quintana met een sublieme pass. Campos Cervera rent richting de bal. Campos Cervera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bitsone - david silva 1:0

24e minuut.
Esquivel met de inworp. Rojas kan de bal niet met de borst controleren. Rojas met een sublieme pass. Dominguez Dibb rent richting de bal. Dominguez Dibb haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Esquivel speelt de bal door. Klungelig pakt Rojas de bal. Quintana onderschept slim de pass. Campos Cervera bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos Cervera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bitsone - david silva 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bitsone 63%, david silva 37%.
bitsone - david silva 2:0

48e minuut.
Quintana rent richting de bal. Cano verovert de bal door een tackle van achteren. Loyola onderschept slim de pass. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Amigo geeft een hoge lob. Dávalos kopt de bal weg. Dominguez Dibb bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Debernardi met een harde bal richting middenveld. Legal kopt de bal weg. Campos Cervera is nu in balbezit. Quintana is nu in balbezit. Quintana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bitsone 48%, david silva 52%.
bitsone - david silva 2:0