Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rubio Ñu Cerro Porteño
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 19.7
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Carissimo geeft een lange en hoge pass. Piris bereikt de bal nog maar net als eerste. Piris speelt de bal door. Palacios is nu in balbezit. Palacios schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Gorostiaga met een sublieme pass. Cristaldo rent richting de bal. Doljack bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Cristaldo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Cristaldo met een sublieme pass. Ozorio is nu in balbezit. Palacios onderschept slim de pass. Palacios schiet op doel. Uliambre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubio Ñu - Cerro Porteño 0:1

19e minuut.
Ocampos passt de bal met de wreef. Palacios rent richting de bal. Loyola is nu in balbezit. Palacios verovert de bal door een tackle van achteren. Palacios schiet op doel. Uliambre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Palacios is nu in balbezit. Palacios draait met de bal, schiet en ... Loyola probeert de bal aan de voet te houden. Piris is nu in balbezit. Piris geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Leoz passt de bal in één keer door. Amarilla met een sublieme pass. Piris met een sublieme pass. Cristaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristaldo haalt uit met een fantastische trap. Uliambre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubio Ñu 57%, Cerro Porteño 43%.
Rubio Ñu - Cerro Porteño 0:1

69e minuut.
Ocampos geeft een hoge lob. Gorostiaga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leoz. Leoz krijgt een gele kaart. Gorostiaga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gorostiaga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubio Ñu 66%, Cerro Porteño 34%.
Rubio Ñu - Cerro Porteño 0:1