Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TALIBANES FC Jealen F.C.
Reloaded Tactiek 07-29
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 39.4
solide Schieten goed
goed Passen matig
redelijk Verdedigen matig


11e minuut.
Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. Rednic geeft een hoge lob. Mynárik probeert de bal aan de voet te houden. Van Acker is nu in balbezit. Van Acker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Brzuchalski passt de bal in één keer door. Tiitola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiitola passt de bal met de wreef. Van Acker is nu in balbezit. Van Acker schiet op doel. Guşeilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Drożdżewski geeft een lange en hoge pass. Jauregui is nu in balbezit. Jauregui geeft een lange en hoge pass. Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. Rednic schiet op doel. Guşeilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Niedzielski met een sublieme pass. Mara rent richting de bal. Mirra geeft de bal voor. Rednic rent richting de bal. Rednic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Rednic probeert naar een medespeler te passen. Drożdżewski is nu in balbezit. Drożdżewski geeft een lange en hoge pass. Van Acker is nu in balbezit. Van Acker schiet op doel. Guşeilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Mynárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiitola verovert de bal door een tackle van achteren. Tiitola passt de bal zonder na te denken. Van Acker rent richting de bal. Van Acker draait met de bal, schiet en ... Guşeilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TALIBANES FC 53%, Jealen F.C. 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TALIBANES FC - Jealen F.C. 0:0

69e minuut.
Klungelig pakt Drożdżewski de bal. Jauregui verovert de bal door een tackle van achteren. Jauregui probeert naar een medespeler te passen. Mara rent richting de bal. Mara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Niedzielski onderschept slim de pass. Kiigemägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedzielski speelt de bal door. Mara rent richting de bal. Mara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ebbesen kopt de bal weg. Daar is Tiitola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mynárik begaat een overtreding. Mynárik krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Grzmot geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tiitola met de inworp. Ludwikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TALIBANES FC 35%, Jealen F.C. 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TALIBANES FC - Jealen F.C. 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Van Acker passt de bal zonder na te denken. Rednic heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bekono. Bekono krijgt een gele kaart. Rednic raakt geblesseerd tijdens het duel. Tiitola zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ludwikowski is nu in balbezit. Ludwikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

103e minuut.
Guşeilă trapt de bal weg van het doel. Drożdżewski kopt de bal weg. Van Acker rent richting de bal. Van Acker schiet op doel. Guşeilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TALIBANES FC - Jealen F.C. 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TALIBANES FC 23%, Jealen F.C. 77%.
TALIBANES FC - Jealen F.C. 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TALIBANES FC 72%, Jealen F.C. 28%.
TALIBANES FC - Jealen F.C. 1:0