Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Don Bosco tigrillo
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
De La Iglesia met een snelle inworp. Corella is nu in balbezit. Goss maakt een afschuwelijke overtreding. Goss krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Homerchea verovert de bal door een tackle van achteren. Gibson verovert de bal door een tackle van achteren. Gibson speelt de bal door. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Tamayo rent richting de bal. Goss onderschept slim de pass. Goss passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Palma De León de bal. Palma De León draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Corella is nu in balbezit. Tamayo rent richting de bal. Tamayo passt de bal met de wreef. Tovar is nu in balbezit. Tovar schiet op doel. Arroyo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tovar is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. De La Iglesia neemt de hoekschop. Arroyo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Don Bosco - tigrillo 1:0

37e minuut.
Urbina rent richting de bal. Goss rent richting de bal. Goss probeert naar een medespeler te passen. Palma De León rent richting de bal. Palma De León draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Don Bosco - tigrillo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Don Bosco 53%, tigrillo 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Don Bosco - tigrillo 1:1

57e minuut.
Arroyo met een harde bal richting middenveld. Corella is nu in balbezit. Corella geeft een hoge lob. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar draait met de bal, schiet en ... Arroyo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

62e minuut.
Urbina speelt de bal door. Klungelig pakt Medina de bal. Goss is nu in balbezit. Palma De León rent richting de bal. Palma De León schiet op doel. Urbina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto speelt de bal door. Gibson met een sublieme pass. Tovar is nu in balbezit. Tovar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Don Bosco - tigrillo 2:1

71e minuut.
Tamayo met een snelle inworp. Fernández rent richting de bal. Urbina begaat een overtreding. Urbina krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Berrio geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De La Iglesia met de inworp. Gibson is nu in balbezit. Gibson geeft de bal voor. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Don Bosco 46%, tigrillo 54%.
Don Bosco - tigrillo 2:1