Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Обилић ФК ЦАР ДУШАН СИЛНИ
Маестро Tactiek Крајина
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
37 gemiddelde waardering 37.3
good Schieten adequate
average Passen adequate
poor Verdedigen weak


34e minuut.
Vander kopt de bal weg. de Carvalho met een sublieme pass. Spalević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bonastre is nu in balbezit. Bonastre draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Sędziak passt de bal zonder na te denken. Poidevin is nu in balbezit. Poidevin passt de bal met de wreef. Rumler is nu in balbezit. Rumler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Обилић - ФК ЦАР ДУШАН СИЛНИ 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Обилић 64%, ФК ЦАР ДУШАН СИЛНИ 36%.
ФК Обилић - ФК ЦАР ДУШАН СИЛНИ 1:0

51e minuut.
Inworp. Conde Carbo met de inworp. Sędziak met een sublieme pass. Bonastre is nu in balbezit. Bonastre haalt uit met een fantastische trap. Chilavert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Uzlu rent richting de bal. Uzlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ФК Обилић - ФК ЦАР ДУШАН СИЛНИ 1:1

61e minuut.
Poidevin verovert de bal door een tackle van achteren. Chałbiński rent richting de bal. Chałbiński geeft de bal voor. Rumler springt en kopt de bal. Žerajić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Обилић - ФК ЦАР ДУШАН СИЛНИ 2:1

67e minuut.
Labbé passt de bal met de wreef. Klungelig pakt de Carvalho de bal. de Carvalho speelt de bal door. Rumler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Sennikov kan de bal niet met de borst controleren. Sennikov speelt de bal door. Bonastre is nu in balbezit. Bonastre haalt uit met een fantastische trap. Spalević probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ФК Обилић - ФК ЦАР ДУШАН СИЛНИ 2:2

84e minuut.
Šmarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Šmarda geeft de bal voor. Květoň bereikt de bal nog maar net als eerste. Poidevin onderschept slim de pass. Poidevin draait met de bal, schiet en ... Žerajić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Обилић 68%, ФК ЦАР ДУШАН СИЛНИ 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ФК Обилић - ФК ЦАР ДУШАН СИЛНИ 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

98e minuut.
Conde Carbo geeft een lange en hoge pass. Labbé is nu in balbezit. Labbé passt de bal zonder na te denken. Uzlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Обилић - ФК ЦАР ДУШАН СИЛНИ 2:3

98e minuut.
Rumler speelt de bal door. Poidevin is nu in balbezit. Poidevin haalt uit met een fantastische trap. Žerajić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Обилић 55%, ФК ЦАР ДУШАН СИЛНИ 45%.
ФК Обилић - ФК ЦАР ДУШАН СИЛНИ 2:3

107e minuut.
Sędziak passt de bal met de wreef. Labbé is nu in balbezit. Labbé speelt de bal door. Klungelig pakt Conde Carbo de bal. Conde Carbo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

116e minuut.
Květoň is nu in balbezit. Boski verovert de bal door een tackle van achteren. Boski geeft de bal voor. Rumler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumler draait met de bal, schiet en ... Žerajić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Kranich de bal. Rumler is nu in balbezit. Rumler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ФК Обилић - ФК ЦАР ДУШАН СИЛНИ 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Обилић 54%, ФК ЦАР ДУШАН СИЛНИ 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ФК Обилић - ФК ЦАР ДУШАН СИЛНИ 3:3


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Uzlu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Chilavert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Rumler legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
---
Bonastre zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Poidevin legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Žerajić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Обилић - ФК ЦАР ДУШАН СИЛНИ 4:3
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Labbé neemt zijn aanloop. Chilavert bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
---
Dubičić neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast. Doeltrap.
---
Sędziak legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Chilavert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ФК Обилић - ФК ЦАР ДУШАН СИЛНИ 4:4
---
Boski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Žerajić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Conde Carbo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
---
de Carvalho neemt de penalty, wat een uithaal!
Wat een geweldige kans! De bal rolt over de achterlijn.
---
Sennikov neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel! Doeltrap.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Chałbiński neemt zijn aanloop. Žerajić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Обилић - ФК ЦАР ДУШАН СИЛНИ 5:4
---