Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crena Zvezda Pivo FC
Normal Tactiek Magnolia
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Kristić speelt de bal door. Popadić is nu in balbezit. Popadić speelt de bal door. Brđović rent richting de bal. Brđović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kisić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisić geeft een hoge lob. Brković is nu in balbezit. Brković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Popadić geeft een hoge lob. Brđović heeft problemen om de bal te vangen. Ljubičić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Zlokić is nu in balbezit. Zlokić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crena Zvezda - Pivo FC 0:1

25e minuut.
Svitlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Budimir onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Svitlica zal de hoekschop nemen. Brković springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ljubičić niet meer kan verder spelen. Pandurović komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Klungelig pakt Osmić de bal. Osmić speelt de bal door. Klungelig pakt Šestić de bal. Brković is nu in balbezit. Brković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crena Zvezda 64%, Pivo FC 36%.
Crena Zvezda - Pivo FC 0:1

56e minuut.
Ribić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kristić met de inworp. Popadić controleert de bal met de borst. Popadić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Šestić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Osmić met de inworp. Velić rent richting de bal. Velić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Budimir met een sublieme pass. Brković is nu in balbezit. Šestić maakt een afschuwelijke overtreding. Šestić is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

87e minuut.
Spalević heeft problemen om de bal te vangen. Vranješ rent richting de bal. Vujović begaat een overtreding. Vujović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crena Zvezda 51%, Pivo FC 49%.
Crena Zvezda - Pivo FC 0:1