Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
River Junior II esdrupis
killimakeup Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
27% Spel op eigen helft 73%
19 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 23
very good Schieten average
weak Passen poor
solid Verdedigen weak


6e minuut.
Järvsoo probeert de bal aan de voet te houden. Świerad is nu in balbezit. Świerad passt de bal in één keer door. Järvsoo is nu in balbezit. Järvsoo draait met de bal, schiet en ... Checa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Järvsoo rent richting de bal. Järvsoo passt de bal zonder na te denken. Stotz is nu in balbezit. Stotz haalt uit met een fantastische trap. Checa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
River Junior II - esdrupis 1:0

11e minuut.
Aleman met een sublieme pass. Eaton rent richting de bal. Clayden geeft een lange en hoge pass. Järvsoo rent richting de bal. Järvsoo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
River Junior II - esdrupis 2:0

18e minuut.
Stotz probeert de bal aan de voet te houden. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Luna. Stotz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Clayden zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Järvsoo kopt de bal weg. Igor heeft problemen om de bal te vangen. Stotz is nu in balbezit. Stotz draait met de bal, schiet en ... Checa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Trujillo rent richting de bal. Trujillo geeft een hoge lob. Järvsoo probeert de bal aan de voet te houden. Stotz is nu in balbezit. Stotz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Świerad kopt de bal weg. Järvsoo rent richting de bal. Stotz is nu in balbezit. Järvsoo is nu in balbezit. Järvsoo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
River Junior II - esdrupis 3:0

31e minuut.
Świerad is nu in balbezit. Świerad geeft een lange en hoge pass. Stotz kopt de bal weg. Järvsoo is nu in balbezit. Järvsoo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Luna rent richting de bal. Clayden onderschept slim de pass. Clayden geeft de bal voor. Pedemonte is nu in balbezit. Pedemonte haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Checa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
River Junior II - esdrupis 4:0

36e minuut.
Túñez geeft een hoge lob. Inworp. Ariz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Espel is nu in balbezit. Espel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Świerad met een sublieme pass. Järvsoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Järvsoo passt de bal in één keer door. Stotz rent richting de bal. Stotz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
River Junior II - esdrupis 5:0

41e minuut.
Pedemonte met een snelle inworp. Świerad heeft problemen om de bal te vangen. Świerad passt de bal in één keer door. Järvsoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Järvsoo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Stotz rent richting de bal. Stotz haalt uit met een fantastische trap. Checa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
River Junior II - esdrupis 6:0

45e minuut.
Świerad verovert de bal door een tackle van achteren. Iguereta rent richting de bal. Świerad verovert de bal door een tackle van achteren. Järvsoo is nu in balbezit. Järvsoo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
River Junior II - esdrupis 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Junior II 38%, esdrupis 62%.
River Junior II - esdrupis 7:0

69e minuut.
Trujillo speelt de bal door. Stotz rent richting de bal. Stotz passt de bal zonder na te denken. Järvsoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Järvsoo haalt uit met een fantastische trap. Checa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Świerad heeft problemen om de bal te vangen. Świerad passt de bal in één keer door. Daar is Gallegos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Järvsoo is nu in balbezit. Järvsoo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Igor bereikt de bal nog maar net als eerste. Clayden is nu in balbezit. Stotz rent richting de bal. Järvsoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Järvsoo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Juranić geeft een lange en hoge pass. Järvsoo kopt de bal weg. Stotz rent richting de bal. Järvsoo rent richting de bal. Järvsoo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Túñez geeft de bal voor. Järvsoo kopt de bal weg. Świerad bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedemonte is nu in balbezit. Pedemonte geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Junior II 17%, esdrupis 83%.
River Junior II - esdrupis 7:0