Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-15 01:31
  • Bekerwedstrijd: Repesca
  • Stadion: guate Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
guate Club de Fernando
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Salas rent richting de bal. Alfaro is nu in balbezit. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro haalt uit met een fantastische trap. Castillo bokst de bal weg. Bautista heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Dufol is nu in balbezit. Dufol passt de bal met de wreef. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez draait met de bal, schiet en ... López maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
guate - Club de Fernando 1:0

12e minuut.
Cieza kopt de bal weg. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dufol rent richting de bal. Dufol draait met de bal, schiet en ... López werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
López trapt de bal weg. Cardona speelt de bal door. Bautista probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Paoli heeft problemen om de bal te vangen. Rabadan rent richting de bal. Rabadan geeft een hoge lob. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Enriquez passt de bal met de wreef. Barrios geeft de bal voor. Klungelig pakt Pascacio de bal. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas draait met de bal, schiet en ... Castillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Paoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cardona de bal. Pérez is nu in balbezit. Pérez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
guate - Club de Fernando 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: guate 55%, Club de Fernando 45%.
guate - Club de Fernando 2:0

52e minuut.
Cieza met een harde bal richting middenveld. Daar is Cobo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cobo passt de bal zonder na te denken. Dufol bereikt de bal nog maar net als eerste. Dufol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Enriquez passt de bal zonder na te denken. Cobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobo met een sublieme pass. Pérez is nu in balbezit. Pérez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Cobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobo geeft een hoge lob. Alfaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pérez rent richting de bal. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Escrihuela met een sublieme pass. Daar is Rabadan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salas rent richting de bal. Salas haalt uit met een fantastische trap. Castillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
guate - Club de Fernando 2:1

81e minuut.
Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dufol rent richting de bal. Cordoba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cordoba krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: guate 39%, Club de Fernando 61%.
guate - Club de Fernando 2:1