Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-15 00:56
  • Bekerwedstrijd: Repesca
  • Stadion: aqueche Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
aqueche yordin
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.1 gemiddelde waardering 19.1
hopeless Schieten weak
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Corera bereikt de bal nog maar net als eerste. Jauregui is nu in balbezit. Corera begaat een overtreding. Corera krijgt een gele kaart.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oliva met de inworp. Benítez rent richting de bal. Benítez geeft een hoge lob. Balboa springt en kopt de bal. Agüero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Arias geeft een lange en hoge pass. Giron bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinez begaat een overtreding. Martinez krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Regodon is nu in balbezit. Duarte rent richting de bal. Duarte geeft een hoge lob. Obanos rent richting de bal. Obanos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aqueche 54%, yordin 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aqueche - yordin 0:0

48e minuut.
Arias onderschept slim de pass. Arias probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bustamante de bal. Martinez is nu in balbezit. Martinez draait met de bal, schiet en ... Redondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Martinez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gomez De Castro komt het veld opgelopen. Giron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balboa rent richting de bal. Balboa geeft de bal voor. Obanos krijgt zijn hoofd ertegen. Agüero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Duarte passt de bal met de wreef. Jauregui rent richting de bal. Jauregui passt de bal zonder na te denken. Obanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Obanos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Roca geeft een hoge lob. Jauregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jauregui speelt de bal door. Obanos probeert de bal aan de voet te houden. Obanos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Roca is nu in balbezit. Roca passt de bal zonder na te denken. Rodríguez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Obanos rent richting de bal. Obanos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aqueche 49%, yordin 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aqueche - yordin 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

95e minuut.
Vaz geeft een hoge lob. Inworp. Balboa met een snelle inworp. Jauregui is nu in balbezit. Jauregui geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

103e minuut.
Regodon bereikt de bal nog maar net als eerste. Jauregui onderschept slim de pass. Jauregui passt de bal met de wreef. Obanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Obanos haalt uit met een fantastische trap. Agüero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aqueche 41%, yordin 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aqueche - yordin 0:0

111e minuut.
Duarte rent richting de bal. Duarte passt de bal met de wreef. Arias is nu in balbezit. Obanos onderschept slim de pass. Obanos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aqueche - yordin 0:1

113e minuut.
Balboa is nu in balbezit. Balboa geeft een hoge lob. Gomez De Castro is nu in balbezit. Gomez De Castro schiet op doel. Armada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aqueche 34%, yordin 66%.
aqueche - yordin 0:1