Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KTF Kwoochu Inch Jangmajo
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Sun-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sun-Kwoo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kwoon-Park geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Ling-Kin passt de bal met de wreef. Chuyong heeft problemen om de bal te vangen. Chiu rent richting de bal. Chuyong verovert de bal door een tackle van achteren. Chuyong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Han-Kin geeft een lange en hoge pass. Hanata is nu in balbezit. Han-Hyu verovert de bal door een tackle van achteren. Han-Hyu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KTF Kwoochu - Inch Jangmajo 0:1

26e minuut.
Joon-Ming rent richting de bal. Won-Song verovert de bal door een tackle van achteren. Won-Song probeert naar een medespeler te passen. Han-Hyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Hyu haalt uit met een fantastische trap. Dae-Joon bokst de bal weg.

27e minuut.
Tae-Hyun geeft een hoge lob. Hanata rent richting de bal. Han-Hyu onderschept slim de pass. Han-Hyu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KTF Kwoochu - Inch Jangmajo 0:2

28e minuut.
Park-Ying raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hiu-Do komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Ling-Kin is nu in balbezit. Won-Song onderschept slim de pass. Won-Song passt de bal met de wreef. Han-Hyu rent richting de bal. Han-Hyu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Won-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Won-Song probeert naar een medespeler te passen. Han-Hyu rent richting de bal. Han-Hyu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KTF Kwoochu - Inch Jangmajo 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KTF Kwoochu 42%, Inch Jangmajo 58%.
KTF Kwoochu - Inch Jangmajo 0:3

53e minuut.
Klungelig pakt Chiu de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Choi-Li. Chiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Han-Song zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Han-Hyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Hyu schiet op doel. Dae-Joon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Tae-Hyun geeft de bal voor. Sun-Kwoo is nu in balbezit. Kwoon-Park is nu in balbezit. Sun-Kwoo verovert de bal door een tackle van achteren. Sun-Kwoo geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Klungelig pakt Won-Song de bal. Won-Song speelt de bal door. Han-Hyu rent richting de bal. Han-Hyu haalt uit met een fantastische trap. Dae-Joon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KTF Kwoochu - Inch Jangmajo 0:4

85e minuut.
Inworp. Hiu-Do met een snelle inworp. Hwan-Sun kan de bal niet met de borst controleren. Hwan-Sun geeft een hoge lob. Han-Hyu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Joon-Ming is nu in balbezit. Won-Song verovert de bal door een tackle van achteren. Won-Song probeert naar een medespeler te passen. Han-Hyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Hyu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KTF Kwoochu 47%, Inch Jangmajo 53%.
KTF Kwoochu - Inch Jangmajo 0:4