Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jeon Mingbuk Jeon Mingbuk
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten adequate
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Chan-Yang passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lo-Yang de bal. Byung-Bum is nu in balbezit. Cheng-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Song schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Gatamake speelt de bal door. Kyuong-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Byung-Bum is nu in balbezit. Byung-Bum schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Won-Kwon is nu in balbezit. Won-Kwon passt de bal met de wreef. Kyuong-Song heeft problemen om de bal te vangen. Cheng-Song onderschept slim de pass. Cheng-Song draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Byung-Bum passt de bal in één keer door. Kyuong-Song rent richting de bal. Kyuong-Song geeft een lange en hoge pass. Kwon-Byung probeert de bal aan de voet te houden. Kwon-Byung geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeon Mingbuk 27%, Jeon Mingbuk 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jeon Mingbuk - Jeon Mingbuk 0:0

47e minuut.
Kwon-Byung probeert naar een medespeler te passen. Lee-Dae is nu in balbezit. Choi-Kahn begaat een overtreding. Choi-Kahn krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Hatoshi speelt de bal door. Jee-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoo-Lee begaat een overtreding. Kwoo-Lee krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Kwon-Byung bereikt de bal nog maar net als eerste. Byung-Bum is nu in balbezit. Byung-Bum passt de bal in één keer door. Cheng-Song is nu in balbezit. Cheng-Song haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kwoo-Lee passt de bal zonder na te denken. Gatamake rent richting de bal. Gatamake geeft een lange en hoge pass. Kwon-Byung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwon-Byung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jeon Mingbuk - Jeon Mingbuk 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jeon Mingbuk 37%, Jeon Mingbuk 63%.
Jeon Mingbuk - Jeon Mingbuk 1:0