Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ICHERISHEHER FK Bakı PFK
atack Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
22% Spel op eigen helft 78%
42 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 18.2
good Schieten weak
good Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


2e minuut.
Peña kopt de bal weg. Mersnik is nu in balbezit. Lewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewiński draait met de bal, schiet en ... Qorxmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Klungelig pakt Malikov de bal. van der Kroon bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Kroon passt de bal met de wreef. Mersnik rent richting de bal. Mersnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Klungelig pakt Əmirzadə de bal. Lewiński rent richting de bal. Lewiński geeft een hoge lob. Mersnik rent richting de bal. Mersnik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Klungelig pakt Mersnik de bal. Rəhimzadə rent richting de bal. Nosović geeft de bal voor. Lewiński rent richting de bal. Lewiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ICHERISHEHER FK - Bakı PFK 1:0

9e minuut.
van der Kroon passt de bal in één keer door. Lewiński met een sublieme pass. Mersnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mersnik draait met de bal, schiet en ... Dağıstanlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Süleymanlı rent richting de bal. Süleymanlı passt de bal met de wreef. Peña probeert naar een medespeler te passen. Lewiński rent richting de bal. Lewiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Səfixanov is nu in balbezit. Săpunaru onderschept slim de pass. Săpunaru geeft een hoge lob. Mersnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mersnik haalt uit met een fantastische trap. Dağıstanlı bokst de bal weg.

15e minuut.
Mersnik passt de bal in één keer door. Peña heeft problemen om de bal te vangen. Mersnik rent richting de bal. Lewiński is nu in balbezit. Lewiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Mersnik is nu in balbezit. Lewiński rent richting de bal. Lewiński draait met de bal, schiet en ... Qorxmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. van der Kroon neemt de hoekschop. Mersnik springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Lewiński passt de bal met de wreef. Mersnik rent richting de bal. Lewiński is nu in balbezit. Lewiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ICHERISHEHER FK - Bakı PFK 2:0

27e minuut.
van der Kroon geeft een lange en hoge pass. Dağıstanlı met een sublieme pass. Peña met een sublieme pass. Lewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewiński haalt uit met een fantastische trap. Paal! Dağıstanlı bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, van der Kroon zal de hoekschop nemen. Mersnik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ICHERISHEHER FK - Bakı PFK 3:0

31e minuut.
Nosović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peña geeft de bal voor. Daar is van der Kroon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lewiński is nu in balbezit. Lewiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ICHERISHEHER FK - Bakı PFK 4:0

45e minuut.
van der Kroon rent richting de bal. van der Kroon geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mersnik de bal. Mersnik haalt uit met een fantastische trap. Hüseynov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ICHERISHEHER FK 17%, Bakı PFK 83%.
ICHERISHEHER FK - Bakı PFK 4:0

46e minuut.
van der Kroon rent richting de bal. Əmirzadə onderschept slim de pass. Əmirzadə speelt de bal door. Peña met een sublieme pass. Mersnik bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ICHERISHEHER FK - Bakı PFK 5:0

49e minuut.
Pachowicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Səfixanov met een snelle inworp. Əmircanov rent richting de bal. Əmircanov haalt uit met een fantastische trap. Capranov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Rəhimzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña verovert de bal door een tackle van achteren. Peña geeft een lange en hoge pass. Lewiński rent richting de bal. Lewiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Lewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewiński geeft de bal voor. Nosović kopt de bal weg. Lewiński rent richting de bal. Lewiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
van der Kroon geeft een hoge lob. Daar is Qorxmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lewiński is nu in balbezit. Lewiński haalt uit met een fantastische trap. Dağıstanlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ICHERISHEHER FK - Bakı PFK 6:0

66e minuut.
Matyjasek probeert naar een medespeler te passen. Peña speelt de bal door. Lewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mersnik is nu in balbezit. Mersnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ICHERISHEHER FK - Bakı PFK 7:0

71e minuut.
van der Kroon rent richting de bal. van der Kroon geeft de bal voor. Qorxmaz heeft problemen om de bal te vangen. Mersnik rent richting de bal. Mersnik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Süleymanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña verovert de bal door een tackle van achteren. Peña probeert naar een medespeler te passen. Mersnik is nu in balbezit. Mersnik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Gəncəli is nu in balbezit. Peña verovert de bal door een tackle van achteren. Peña passt de bal met de wreef. Mersnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mersnik haalt uit met een fantastische trap. Dağıstanlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ICHERISHEHER FK - Bakı PFK 8:0

76e minuut.
Matyjasek rent richting de bal. Matyjasek passt de bal zonder na te denken. Mersnik rent richting de bal. Mersnik schiet op doel. Dağıstanlı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ICHERISHEHER FK - Bakı PFK 9:0

80e minuut.
Hüseynov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van der Kroon met de inworp. Peña geeft de bal voor. Hüseynov kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

81e minuut.
Inworp. van der Kroon met een snelle inworp. Matyjasek geeft de bal voor. Lewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ICHERISHEHER FK - Bakı PFK 10:0

85e minuut.
Matyjasek kopt de bal weg. Rəhimzadə heeft problemen om de bal te vangen. Lewiński met een sublieme pass. Mersnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mersnik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Săpunaru kopt de bal weg. Nosović rent richting de bal. Nosović geeft een hoge lob. van der Kroon rent richting de bal. van der Kroon geeft een hoge lob. Dağıstanlı bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Cristaldo speelt de bal door. Pachowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachowicz geeft een hoge lob. Lewiński rent richting de bal. Lewiński schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ICHERISHEHER FK - Bakı PFK 11:0

89e minuut.
Klungelig pakt van der Kroon de bal. van der Kroon speelt de bal door. Lewiński is nu in balbezit. Lewiński draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ICHERISHEHER FK - Bakı PFK 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ICHERISHEHER FK 26%, Bakı PFK 74%.
ICHERISHEHER FK - Bakı PFK 12:0