Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc juv-samba Diambar Fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten average
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Ousmane probeert de bal aan de voet te houden. Badiat rent richting de bal. Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Badiat onderschept slim de pass. Badiat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Nanai bereikt de bal nog maar net als eerste. Badiat onderschept slim de pass. Guiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Badiat verovert de bal door een tackle van achteren. Badiat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Man kopt de bal weg. Collange is nu in balbezit. Collange speelt de bal door. Khadam rent richting de bal. Khadam haalt uit met een fantastische trap. Mevel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Ousmane bereikt de bal nog maar net als eerste. Man tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Man krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Diaw rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van N`Diour. Diaw is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Doumbiya zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Latorre de bal. Latorre passt de bal zonder na te denken. Doumbiya is nu in balbezit. Doumbiya geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Guiro heeft problemen om de bal te vangen. Kebe rent richting de bal. Guiro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kebe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Badiat zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Doumbiya rent richting de bal. N`Diour verovert de bal door een tackle van achteren. N`Diour probeert naar een medespeler te passen. Collange bereikt de bal nog maar net als eerste. Collange haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Doumbiya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diaw rent richting de bal. Diaw geeft de bal voor. Latorre rent richting de bal. Latorre schiet op doel. Cheikh Niang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc juv-samba - Diambar Fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc juv-samba 65%, Diambar Fc 35%.
fc juv-samba - Diambar Fc 0:1

84e minuut.
Diaw met een sublieme pass. Doumbiya is nu in balbezit. Doumbiya passt de bal met de wreef. Latorre rent richting de bal. Latorre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kebe met een snelle inworp. Ousmane is nu in balbezit. Ousmane passt de bal met de wreef. Latorre bereikt de bal nog maar net als eerste. Latorre haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc juv-samba - Diambar Fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc juv-samba 58%, Diambar Fc 42%.
fc juv-samba - Diambar Fc 0:2