Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
国际米兰 FIFA2K
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Quangui met een harde bal richting middenveld. Hai kopt de bal weg. Daar is Oulu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oulu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Oulu is nu in balbezit. Hai rent richting de bal. Oulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Yinling passt de bal in één keer door. Along rent richting de bal. Chunyu verovert de bal door een tackle van achteren. Ruitong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruitong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 国际米兰 44%, FIFA2K 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
国际米兰 - FIFA2K 0:0

48e minuut.
Sulian probeert de bal aan de voet te houden. Hai is nu in balbezit. Ruige begaat een overtreding. Ruige krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Yinling probeert naar een medespeler te passen. Jinsong rent richting de bal. Jinsong passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Along de bal. Along haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Yueming is nu in balbezit. Jinsong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yueming geeft een hoge lob. Oulu is nu in balbezit. Oulu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Yueming met een sublieme pass. Inworp. Jinsong met de inworp. Ruitong rent richting de bal. Ruitong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Hongliang is nu in balbezit. Yinling onderschept slim de pass. Yinling speelt de bal door. Along rent richting de bal. Along draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
国际米兰 - FIFA2K 0:1

87e minuut.
Along is nu in balbezit. Ruitong is nu in balbezit. Yinghua onderschept slim de pass. Along onderschept slim de pass. Along schiet op doel. Zongwei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 国际米兰 55%, FIFA2K 45%.
国际米兰 - FIFA2K 0:1