Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 18:31
  • Bekerwedstrijd: Play Off
  • Stadion: 八八队 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3099
八八队 黑龙江火山鸣泉
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


7e minuut.
Tianxiang met een sublieme pass. Xiaofei is nu in balbezit. Xiaofei speelt de bal door. Xiangzhan rent richting de bal. Xiangzhan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Yuning met een sublieme pass. Daar is Daliang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaixin begaat een overtreding. Kaixin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 八八队 52%, 黑龙江火山鸣泉 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
八八队 - 黑龙江火山鸣泉 0:0

55e minuut.
Yutong geeft een hoge lob. Anjia heeft problemen om de bal te vangen. Daliang verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Jinhei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jinhei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Shanghai is nu in balbezit. Yuning onderschept slim de pass. Yuning geeft een hoge lob. Xiangzhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiangzhan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Yutong rent richting de bal. Yutong passt de bal zonder na te denken. Xiangzhan is nu in balbezit. Xiangzhan schiet op doel. Pingping probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
八八队 - 黑龙江火山鸣泉 1:0

80e minuut.
Xiaofei met een sublieme pass. Haiqiang rent richting de bal. Haiqiang probeert naar een medespeler te passen. Yutong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yutong geeft een hoge lob. Pingping bokst de bal weg. Xiangzhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiangzhan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Yuning probeert naar een medespeler te passen. Qiaobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiangzhan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Qiaobo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

86e minuut.
Anjia passt de bal in één keer door. Kaixin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaixin passt de bal met de wreef. Guanghui bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanghui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Anjia is nu in balbezit. Xiaofei onderschept slim de pass. Xiaofei passt de bal zonder na te denken. Jinhei is nu in balbezit. Jinhei schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
八八队 - 黑龙江火山鸣泉 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 八八队 21%, 黑龙江火山鸣泉 79%.
八八队 - 黑龙江火山鸣泉 2:0