Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
皇家上海 广州队Zero
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
16 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Erzhuo is nu in balbezit. Zhenrui rent richting de bal. Zhijun bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenrui rent richting de bal. Zhenrui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Yijun verovert de bal door een tackle van achteren. Yijun met een sublieme pass. Boyue bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenrui is nu in balbezit. Zhenrui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Erzhuo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wanquan met een snelle inworp. Zhenrui is nu in balbezit. Zhenrui geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Yayu geeft een hoge lob. Erzhuo is nu in balbezit. Erzhuo passt de bal met de wreef. Jilie is nu in balbezit. Jilie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Zhushan geeft een hoge lob. Boyue bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyue met een sublieme pass. Zhenrui is nu in balbezit. Zhenrui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Sanyi onderschept slim de pass. Jingyu onderschept slim de pass. Jingyu geeft de bal voor. Yijun heeft problemen om de bal te vangen. Yijun draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 皇家上海 35%, 广州队Zero 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
皇家上海 - 广州队Zero 0:0

47e minuut.
Zhushan met een snelle inworp. Shuai rent richting de bal. Yijun begaat een overtreding. Shuai raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Erzhuo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Sanyi met een snelle inworp. Boyue speelt de bal door. Lingdong is nu in balbezit. Zhenrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenrui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Yuchun de bal onder controle te krijgen. Wanquan is nu in balbezit. Wanquan geeft een hoge lob. Zhijun maakt een snoekduik en kopt de bal. Taixing werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
皇家上海 - 广州队Zero 1:0

65e minuut.
Sanyi is nu in balbezit. Sanyi geeft een lange en hoge pass. Zhijun is nu in balbezit. Zhijun draait met de bal, schiet en ... Taixing werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
皇家上海 - 广州队Zero 2:0

70e minuut.
Junsheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Yijun onderschept slim de pass. Zhenrui speelt de bal door. Zhijun bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhijun haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Shuai met een sublieme pass. Jilie rent richting de bal. Liying bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilie rent richting de bal. Jilie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 皇家上海 32%, 广州队Zero 68%.
皇家上海 - 广州队Zero 2:0