Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Conqueror FC Lion Island Fc
532 copy Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 17.8
matig Schieten zwak
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Piotrkowczyk heeft problemen om de bal te vangen. Dong bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrkowczyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Piotrkowczyk krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Kuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuan passt de bal in één keer door. Arcoş met een sublieme pass. Piotrkowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrkowczyk draait met de bal, schiet en ... Nandan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Léo verovert de bal door een tackle van achteren. Léo geeft een hoge lob. Dong heeft problemen om de bal te vangen. Rombaut is nu in balbezit. Rombaut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Conqueror FC - Lion Island Fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Conqueror FC 43%, Lion Island Fc 57%.
The Conqueror FC - Lion Island Fc 1:0

56e minuut.
Bloduch met de inworp. Wydro is nu in balbezit. Wydro geeft de bal voor. Piotrkowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrkowczyk schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Léo is nu in balbezit. Léo geeft een hoge lob. Shiva kopt de bal weg. Daar is Cheong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheong schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Chok is nu in balbezit. Arcoş verovert de bal door een tackle van achteren. Arcoş met een sublieme pass. Piotrkowczyk is nu in balbezit. Piotrkowczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Conqueror FC - Lion Island Fc 2:0

73e minuut.
Kuan probeert de bal met de borst te controleren. Rombaut verovert de bal door een tackle van achteren. Rombaut probeert naar een medespeler te passen. Piotrkowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrkowczyk haalt uit met een fantastische trap. Paal!

76e minuut.
Daar is Vijaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piotrkowczyk rent richting de bal. Kuan rent richting de bal. Piotrkowczyk is nu in balbezit. Piotrkowczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Conqueror FC - Lion Island Fc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Conqueror FC 29%, Lion Island Fc 71%.
The Conqueror FC - Lion Island Fc 3:0