Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tampines Rovers zhenqian
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Goh is nu in balbezit. Sui Sen verovert de bal door een tackle van achteren. Sui Sen speelt de bal door. Bandhi is nu in balbezit. Bandhi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tampines Rovers - zhenqian 0:1

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pang geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bandhi rent richting de bal. Bandhi draait met de bal, schiet en ... Gim probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Lai geeft een hoge lob. Inworp. Arockriaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hwa rent richting de bal. Hwa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Hoo rent richting de bal. Teng verovert de bal door een tackle van achteren. Teng speelt de bal door. Bandhi rent richting de bal. Bandhi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tampines Rovers - zhenqian 0:2

22e minuut.
Teng met een sublieme pass. Bandhi is nu in balbezit. Muzapar bereikt de bal nog maar net als eerste. Teng bereikt de bal nog maar net als eerste. Teng haalt uit met een fantastische trap. Sim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Baskaran onderschept slim de pass. Hwa geeft een hoge lob. Khoo heeft problemen om de bal te vangen. Tai bereikt de bal nog maar net als eerste. Tai schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tampines Rovers 54%, zhenqian 46%.
Tampines Rovers - zhenqian 0:2

62e minuut.
Sui Sen is nu in balbezit. Hoo onderschept slim de pass. Tai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwa rent richting de bal. Hwa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Sui Sen verovert de bal door een tackle van achteren. Teng rent richting de bal. Teng passt de bal in één keer door. Bandhi rent richting de bal. Bandhi haalt uit met een fantastische trap. Sim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tampines Rovers 40%, zhenqian 60%.
Tampines Rovers - zhenqian 0:2