Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wealth city Fc AH TAN FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Nam rent richting de bal. Muharam rent richting de bal. Muharam passt de bal in één keer door. Jayakumar rent richting de bal. Jayakumar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Vairavan met een snelle inworp. Muharam bereikt de bal nog maar net als eerste. Muharam passt de bal met de wreef. Jayakumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayakumar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wealth city Fc - AH TAN FC 1:0

42e minuut.
Yeo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kang met een snelle inworp. Boo rent richting de bal. Boo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Cheong met een snelle inworp. Chew geeft een lange en hoge pass. Ong kopt de bal weg. Moorthy is nu in balbezit. Moorthy passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wealth city Fc 50%, AH TAN FC 50%.
Wealth city Fc - AH TAN FC 1:0

60e minuut.
Cheong rent richting de bal. Cheong geeft de bal voor. Jayakumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayakumar draait met de bal, schiet en ... Wah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vairavan zal de hoekschop nemen. Ong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ong speelt de bal door. Jayakumar is nu in balbezit. Jayakumar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wealth city Fc - AH TAN FC 2:0

71e minuut.
Jayakumar passt de bal met de wreef. Chew rent richting de bal. Chew geeft een hoge lob. Moorthy met een sublieme pass. Daar is Voon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murugan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Moorthy passt de bal in één keer door. Daar is Jayakumar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ong onderschept slim de pass. Muharam bereikt de bal nog maar net als eerste. Muharam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Boo passt de bal zonder na te denken. Soon bereikt de bal nog maar net als eerste. Darumami verovert de bal door een tackle van achteren. Darumami haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Darumami heeft problemen om de bal te vangen. Yeo verovert de bal door een tackle van achteren. Yeo geeft de bal voor. Jayakumar is nu in balbezit. Jayakumar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Hon geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Darumami met een snelle inworp. Boo bereikt de bal nog maar net als eerste. Boo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Venugopal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wealth city Fc 48%, AH TAN FC 52%.
Wealth city Fc - AH TAN FC 2:0