Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 18:34
  • Bekerwedstrijd: Play-off
  • Stadion: FanMUVN Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 20917
FanMUVN FC HaDong
433 atk Tactiek Bui Ha 433
60% Balbezit 40%
31% Spel op eigen helft 69%
19 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 36.2
solid Schieten weak
adequate Passen average
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Quang passt de bal zonder na te denken. Dawidowski is nu in balbezit. Dawidowski geeft een hoge lob. Mai Hùng rent richting de bal. Mai Hùng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Uliczka passt de bal zonder na te denken. Anh Bắc rent richting de bal. Anh Bắc passt de bal zonder na te denken. Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski schiet op doel. Chaikouski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Murdza passt de bal zonder na te denken. Anh Bắc probeert naar een medespeler te passen. Foscarino is nu in balbezit. Tostowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tostowski schiet op doel. Chaikouski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Sơn Hải speelt de bal door. Dawidowski is nu in balbezit. Anh Bắc rent richting de bal. Anh Bắc heeft problemen om de bal te vangen. Anh Bắc geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Uliczka kopt de bal weg. Murdza heeft problemen om de bal te vangen. Murdza passt de bal in één keer door. Quang rent richting de bal. Quang geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Anh Bắc geeft de bal voor. Klungelig pakt Tostowski de bal. Dux bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski onderschept slim de pass. Tostowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Murdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyręba onderschept slim de pass. Wyręba speelt de bal door. Ðức Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Long draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FanMUVN - FC HaDong 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FanMUVN 24%, FC HaDong 76%.
FanMUVN - FC HaDong 0:1

50e minuut.
Murdza met een sublieme pass. Quang is nu in balbezit. Quang passt de bal zonder na te denken. Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Trọng Hà heeft problemen om de bal te vangen. Trường Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Hà onderschept slim de pass. Trọng Hà met een sublieme pass. Anh Bắc geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Dawidowski passt de bal in één keer door. Anh Bắc rent richting de bal. Anh Bắc met een sublieme pass. Quang bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FanMUVN - FC HaDong 1:1

81e minuut.
Castañeda heeft problemen om de bal te vangen. Murdza rent richting de bal. Murdza speelt de bal door. Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski schiet op doel. Chaikouski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Mai Hùng rent richting de bal. Mai Hùng passt de bal in één keer door. Dux bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski onderschept slim de pass. Tostowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FanMUVN 34%, FC HaDong 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FanMUVN - FC HaDong 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

96e minuut.
Quang passt de bal in één keer door. Trường Giang rent richting de bal. Trường Giang probeert naar een medespeler te passen. Wyręba bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyręba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

101e minuut.
Quang kopt de bal weg. Tostowski is nu in balbezit. Sơn Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Mai Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Mai Hùng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

102e minuut.
Chaikouski trapt de bal weg. Murdza is nu in balbezit. Murdza met een sublieme pass. Tostowski heeft problemen om de bal te vangen. Tostowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

102e minuut.
Doeltrap. Chaikouski trapt de bal weg. Murdza kopt de bal weg. Tostowski heeft problemen om de bal te vangen. Tostowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FanMUVN - FC HaDong 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FanMUVN 48%, FC HaDong 52%.
FanMUVN - FC HaDong 2:1

110e minuut.
Uliczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Uliczka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Castañeda de bal. Quang bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

115e minuut.
Anh Bắc kopt de bal weg. Pârvu geeft de bal voor. Ðức Long met een sublieme pass. Wyręba rent richting de bal. Wyręba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

118e minuut.
Inworp. Wyręba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murdza is nu in balbezit. Ripoll onderschept slim de pass. Ripoll geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FanMUVN 28%, FC HaDong 72%.
FanMUVN - FC HaDong 2:1