Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FOOTBALL NICOSIA UNITED F.C Greek Terrors
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Papaioannou heeft problemen om de bal te vangen. Assiotis is nu in balbezit. Assiotis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Koutsokoumnis de bal. Koutsokoumnis haalt uit met een fantastische trap. Paal! Sigrasitis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Tokel rent richting de bal. Atalay rent richting de bal. Tokel verovert de bal door een tackle van achteren. Stefani is nu in balbezit. Stefani draait met de bal, schiet en ... Üney bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FOOTBALL NICOSIA UNITED F.C - Greek Terrors 0:1

31e minuut.
Ali Saffa is nu in balbezit. Georgiades rent richting de bal. Ali Saffa is nu in balbezit. Ali Saffa schiet op doel. Sigrasitis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FOOTBALL NICOSIA UNITED F.C - Greek Terrors 1:1

39e minuut.
Koutsokoumnis is nu in balbezit. Atakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsokoumnis maakt een afschuwelijke overtreding. Atakan raakt geblesseerd tijdens het duel. Marangos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Atakan geeft een lange en hoge pass. Templar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabri Delibaş is nu in balbezit. Templar onderschept slim de pass. Templar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FOOTBALL NICOSIA UNITED F.C - Greek Terrors 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FOOTBALL NICOSIA UNITED F.C 43%, Greek Terrors 57%.
FOOTBALL NICOSIA UNITED F.C - Greek Terrors 1:2

66e minuut.
Daar is Atalay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atalay geeft een lange en hoge pass. Daar is Ali Saffa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Georgiades rent richting de bal. Georgiades draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Özerdem geeft een lange en hoge pass. Inworp. Çelebi met een snelle inworp. Stefani is nu in balbezit. Stefani geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Tokel verovert de bal door een tackle van achteren. Atalay onderschept slim de pass. Atalay met een sublieme pass. Ali Saffa rent richting de bal. Ali Saffa draait met de bal, schiet en ... Sigrasitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FOOTBALL NICOSIA UNITED F.C 45%, Greek Terrors 55%.
FOOTBALL NICOSIA UNITED F.C - Greek Terrors 1:2