Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LIONS FC 2012 almyros 7
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 20.8
average Schieten unsatisfactory
weak Passen average
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Platsiaras passt de bal met de wreef. Lemesios is nu in balbezit. Lemesios probeert naar een medespeler te passen. Theodotou bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodotou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Moulazimis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yoldaşlar komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Vrachimis is nu in balbezit. Vrachimis passt de bal met de wreef. Yiangoudakis met een sublieme pass. Theodotou heeft problemen om de bal te vangen. Theodotou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LIONS FC 2012 - almyros 7 0:1

28e minuut.
Panagides bereikt de bal nog maar net als eerste. Panagides probeert naar een medespeler te passen. Lemesios rent richting de bal. Yoldaşlar onderschept slim de pass. Yoldaşlar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Lemesios speelt de bal door. Daar is Gourounias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gourounias passt de bal met de wreef. Theodotou rent richting de bal. Theodotou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIONS FC 2012 51%, almyros 7 49%.
LIONS FC 2012 - almyros 7 0:1

46e minuut.
Olay geeft een lange en hoge pass. Arınç is nu in balbezit. Theodotou met een sublieme pass. Platsiaras rent richting de bal. Platsiaras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Panagides met een snelle inworp. Yoldaşlar is nu in balbezit. Olay legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Olay krijgt een gele kaart. Yoldaşlar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yoldaşlar legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yoldaşlar is nu in balbezit. Yoldaşlar schiet op doel. Beratlı probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Yoldaşlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoldaşlar verovert de bal door een tackle van achteren. Yoldaşlar draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Akçaba de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Lazou geeft een lange en hoge pass. Daar is Theodotou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theodotou passt de bal in één keer door. Platsiaras is nu in balbezit. Platsiaras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Olay is nu in balbezit. Olay geeft een lange en hoge pass. Theodotou kopt de bal weg. Platsiaras is nu in balbezit. Platsiaras schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIONS FC 2012 50%, almyros 7 50%.
LIONS FC 2012 - almyros 7 0:1