Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lythrodontas omonoiakka shilla
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Sıdal verovert de bal door een tackle van achteren. Sıdal met een sublieme pass. Pefkos is nu in balbezit. Pefkos haalt uit met een fantastische trap. Nailer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lythrodontas - omonoiakka shilla 1:0

20e minuut.
Yalkut controleert de bal met de borst. Siailis bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Yalkut zijn tegenspeler op de grond. Yalkut is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

37e minuut.
Exadaktilos bereikt de bal nog maar net als eerste. Exadaktilos passt de bal met de wreef. Siailis bereikt de bal nog maar net als eerste. Siailis haalt uit met een fantastische trap. Arman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lythrodontas - omonoiakka shilla 1:1

45e minuut.
Kantilos is nu in balbezit. Kantilos passt de bal zonder na te denken. Sıdal rent richting de bal. Sıdal draait met de bal, schiet en ... Pefkos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lythrodontas 55%, omonoiakka shilla 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lythrodontas - omonoiakka shilla 1:1

53e minuut.
Kittos probeert naar een medespeler te passen. Kantilos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantilos probeert naar een medespeler te passen. Pefkos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pefkos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Siber passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mitsikourides zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kantilos rent richting de bal. Kantilos geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pefkos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pefkos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lythrodontas - omonoiakka shilla 2:1

87e minuut.
Mevsimler geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Damianou met de inworp. Hadjiloukas is nu in balbezit. Hadjiloukas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lythrodontas 49%, omonoiakka shilla 51%.
lythrodontas - omonoiakka shilla 2:1