Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CHEGHAKABOOD Pars
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Norouzi met een sublieme pass. Klungelig pakt Chouchane de bal. Jalili bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalili haalt uit met een fantastische trap. Essaifi probeert de bal aan de voet te houden. Abed-Abdul bokst de bal weg.

21e minuut.
Klungelig pakt Jalili de bal. El Hadden bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane onderschept slim de pass. Jalili bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalili draait met de bal, schiet en ... Abed-Abdul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Avarigan is nu in balbezit. Avarigan geeft een hoge lob. Rozin kopt de bal weg. Jalili kan de bal niet met de borst controleren. Jalili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
El Hadden raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ettayamar komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Jalili bereikt de bal nog maar net als eerste. Teymourtash is nu in balbezit. Jalili verovert de bal door een tackle van achteren. Chouchane bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CHEGHAKABOOD 61%, Pars 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC CHEGHAKABOOD - Pars 0:0

66e minuut.
Jalili rent richting de bal. Chouchane is nu in balbezit. Jalili is nu in balbezit. Chouchane bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ettayamar is nu in balbezit. Ettayamar passt de bal in één keer door. Suwannakeeree bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelmijad rent richting de bal. Abdelmijad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CHEGHAKABOOD 54%, Pars 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC CHEGHAKABOOD - Pars 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

103e minuut.
Abdelmijad draait met de bal, schiet en ... Rozin heeft problemen om de bal te vangen. Shariat is nu in balbezit. Shariat draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Leloup de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CHEGHAKABOOD - Pars 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CHEGHAKABOOD 67%, Pars 33%.
FC CHEGHAKABOOD - Pars 1:0

110e minuut.
Moham verovert de bal door een tackle van achteren. Moham passt de bal in één keer door. Abdelmijad is nu in balbezit. Abdelmijad draait met de bal, schiet en ... Javadi probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

111e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Shariat zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CHEGHAKABOOD 47%, Pars 53%.
FC CHEGHAKABOOD - Pars 1:0