Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hosaam namr Ghamgin Setāreh
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Ben Barek heeft problemen om de bal te vangen. Ebtehaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek verovert de bal door een tackle van achteren. Sharudi rent richting de bal. Sharudi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hosaam namr - Ghamgin Setāreh 1:0

10e minuut.
Gubsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubsi geeft de bal voor. Malle bereikt de bal nog maar net als eerste. Malle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hosaam namr - Ghamgin Setāreh 1:1

15e minuut.
Amuzgar passt de bal zonder na te denken. Daar is Malle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Malle onderschept slim de pass. Malle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Gubsi met een sublieme pass. El-Padiari rent richting de bal. El-Padiari passt de bal met de wreef. Malle rent richting de bal. Malle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hosaam namr - Ghamgin Setāreh 1:2

32e minuut.
Yaqtin met de inworp. Mahjoub rent richting de bal. Yaqtin rent richting de bal. Yaqtin speelt de bal door. Maliba geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Gubsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubsi geeft de bal voor. Malle bereikt de bal nog maar net als eerste. Malle draait met de bal, schiet en ... Qazai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
hosaam namr - Ghamgin Setāreh 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hosaam namr 63%, Ghamgin Setāreh 37%.
hosaam namr - Ghamgin Setāreh 1:3

46e minuut.
Ben Barek probeert naar een medespeler te passen. Yaqtin is nu in balbezit. Yaqtin speelt de bal door. Maliba rent richting de bal. Maliba geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nemazi rent richting de bal. Nemazi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Sharudi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hamdan komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Burujirdi met de inworp. El-Padiari bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Padiari geeft een lange en hoge pass. Malle bereikt de bal nog maar net als eerste. Malle haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
hosaam namr - Ghamgin Setāreh 1:4

64e minuut.
Ben Barek met een sublieme pass. Hamdan is nu in balbezit. Khakpour tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khakpour krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Essaifi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Maradi de bal onder controle te krijgen. Khakpour speelt de bal door. Tabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabet draait met de bal, schiet en ... Abdelmijad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Nemazi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Maradi de bal onder controle te krijgen. Ebtehaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdan rent richting de bal. Hamdan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Amuzgar probeert naar een medespeler te passen. Tabet is nu in balbezit. Khakpour schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tabet roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tabet kan niet meer verder spelen. Hanna komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hosaam namr 46%, Ghamgin Setāreh 54%.
hosaam namr - Ghamgin Setāreh 1:4