Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
المكشخة Esi Jarm
Monkey_Slap Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 17.3
redelijk Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Atocha kopt de bal weg. Benzarti is nu in balbezit. Tebet verovert de bal door een tackle van achteren. Boudaoud rent richting de bal. Boudaoud schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Benzarti rent richting de bal. Filipek verovert de bal door een tackle van achteren. Filipek probeert naar een medespeler te passen. Boudaoud is nu in balbezit. Boudaoud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
المكشخة - Esi Jarm 1:0

14e minuut.
Oueslati geeft een lange en hoge pass. Hammoudi probeert naar een medespeler te passen. Daar is El-Suleiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filipek is nu in balbezit. Filipek haalt uit met een fantastische trap. Krir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Boudaoud is nu in balbezit. Filipek rent richting de bal. El Makhloufi is nu in balbezit. Filipek is nu in balbezit. Filipek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Benjeddi passt de bal zonder na te denken. Filipek rent richting de bal. Filipek passt de bal in één keer door. Echeberria bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeberria haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: المكشخة 44%, Esi Jarm 56%.
المكشخة - Esi Jarm 1:0

54e minuut.
Haytham bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebet rent richting de bal. Tebet passt de bal in één keer door. Echeberria bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeberria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Figlis trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hammoudi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tebet rent richting de bal. Tebet geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
El Makhloufi onderschept slim de pass. El Makhloufi passt de bal zonder na te denken. Boudaoud rent richting de bal. Echeberria is nu in balbezit. Echeberria schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
El Makhloufi passt de bal met de wreef. Inworp. Hammoudi met de inworp. Echeberria is nu in balbezit. Echeberria draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Benjeddi rent richting de bal. Benjeddi geeft een hoge lob. Boussaidi probeert de bal aan de voet te houden. Filipek rent richting de bal. Filipek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Inworp. Mogaadi met de inworp. Benjeddi probeert naar een medespeler te passen. Filipek rent richting de bal. Filipek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Hammoudi is nu in balbezit. Hammoudi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Avezaat de bal. Tebet rent richting de bal. Tebet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: المكشخة 35%, Esi Jarm 65%.
المكشخة - Esi Jarm 1:0