Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 23:46
  • Bekerwedstrijd: Play Off
  • Stadion: ryadh fc Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3100
ryadh fc FIRAS
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 16.3
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


25e minuut.
Driedi kopt de bal weg. Delhoum is nu in balbezit. Delhoum passt de bal zonder na te denken. Daar is Driedi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Driedi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Daar is Hamrouni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Makhloufi rent richting de bal. Hamrouni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hamrouni krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ryadh fc 36%, FIRAS 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ryadh fc - FIRAS 0:0

72e minuut.
Delhoum is nu in balbezit. Hichem rent richting de bal. Delhoum rent richting de bal. Driedi is nu in balbezit. Driedi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ryadh fc 51%, FIRAS 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ryadh fc - FIRAS 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
El Makhloufi passt de bal in één keer door. Fersi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Avezaat. Avezaat krijgt een gele kaart. Fersi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fersi wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ryadh fc - FIRAS 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ryadh fc 80%, FIRAS 20%.
ryadh fc - FIRAS 0:1

109e minuut.
Ben Neticha speelt de bal door. Hamrouni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Neticha is nu in balbezit. Ben Neticha geeft een lange en hoge pass. Benarouche kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

115e minuut.
Qasem Ibn-Faisal geeft de bal voor. Inworp. Azaiez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delhoum bereikt de bal nog maar net als eerste. Delhoum draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ryadh fc 41%, FIRAS 59%.
ryadh fc - FIRAS 0:1