Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FAR CaSaBLaNCA IZK
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


12e minuut.
Zaid verovert de bal door een tackle van achteren. Omari rent richting de bal. Omari passt de bal zonder na te denken. Fouhami rent richting de bal. Fouhami schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Hamdi heeft problemen om de bal te vangen. Chouchane bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouchane probeert naar een medespeler te passen. Fouhami bereikt de bal nog maar net als eerste. Fouhami draait met de bal, schiet en ... Doukali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Haji is nu in balbezit. Haji passt de bal zonder na te denken. El-Talib rent richting de bal. El-Talib haalt uit met een fantastische trap. Faraj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bargdich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Rida onderschept slim de pass. Rida probeert naar een medespeler te passen. Zaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismaili verovert de bal door een tackle van achteren. Ismaili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kamali is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Omari. Kamali is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kamali met een snel genomen vrije trap. Draiyf rent richting de bal. El-Talib onderschept slim de pass. El-Talib haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FAR CaSaBLaNCA 48%, IZK 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FAR CaSaBLaNCA - IZK 0:0

48e minuut.
Omari is nu in balbezit. Chadli verovert de bal door een tackle van achteren. Chadli probeert naar een medespeler te passen. El-Talib rent richting de bal. El-Talib draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Rida geeft de bal voor. Fouhami heeft problemen om de bal te vangen. Omari rent richting de bal. Fouhami is nu in balbezit. Fouhami draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FAR CaSaBLaNCA - IZK 1:0

55e minuut.
Fouhami passt de bal zonder na te denken. Mahimar is nu in balbezit. Mahimar passt de bal met de wreef. Fouhami rent richting de bal. Fouhami draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bargdich trapt de bal weg. El-Soleimani kopt de bal weg. Ismaili is nu in balbezit. Ismaili draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Isami kopt de bal weg. Mahimar heeft problemen om de bal te vangen. El-Soleimani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fouhami verovert de bal door een tackle van achteren. Fouhami haalt uit met een fantastische trap. Doukali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FAR CaSaBLaNCA - IZK 2:0

80e minuut.
Fouhami heeft problemen om de bal te vangen. Omari bereikt de bal nog maar net als eerste. Omari passt de bal in één keer door. Fouhami is nu in balbezit. Fouhami haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FAR CaSaBLaNCA - IZK 3:0

84e minuut.
Faraj speelt de bal door. Haji bereikt de bal nog maar net als eerste. Noussair geeft een lange en hoge pass. Fouhami is nu in balbezit. Fouhami draait met de bal, schiet en ... Doukali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FAR CaSaBLaNCA 39%, IZK 61%.
FAR CaSaBLaNCA - IZK 3:0
IZK